+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
A cél: maximális bevétel a legkevesebb gonddal

Befektetési célú ingatlanod bízd ránk, így a maximális profitot érjük majd el számodra a lehető legrövidebb idő alatt.

A lehetőségek felmérése és az ingatlan felkészítése után rövid-, vagy hosszútávon adjuk bérbe és teljeskörűen kezeljük azt, a Te igényeidhez igazodva.

A hosszútávú kiadásnál a bérlő felkutatásától a bérleti időszak végéig segítségedre leszünk.

Rövidtávú bérbeadásnál a marketing, a hirdetőfelületek kezelése, és a teljes kezelési folyamat a mi dolgunk.

Mit csinálunk pontosan?

Megtaláljuk a számodra ideális bérlőt, akivel az ArtHome csapata tartja a kapcsolatot, s intéz minden albérlettel kapcsolatos ügyet!
Neked csak hátra kell dőlnöd és Ránk bíznod a lakáskiadást.

Nyitási akciónk keretén belül az első havi bérlemény kezelést ajándékba adjuk! 

Pontos szolgáltatáslistáért kattints ide


Otthonkeresés vagy befektetési ingatlan kiadásra

Hozzáértésünket és tapasztalatunkat állítjuk munkába, hogy segíthessünk Neked a keresésben – legyen szó befektetési célról vagy otthonod megtalálásáról.

Nézd meg kínálatunkat vagy keress minket elérhetőségeink egyikén, hogy hasznos tanácsokkal segítsünk a választásban.

Mire kell figyelni egy ingatlan kiválasztásakor

Tudom e mik a legfontosabb paraméterek, amik nekem fontosak?

Miben érdemes kompromisszumot kötni?

Mitől lesz jó befektetetés egy ingatlan megvásárlása?

Mi van akkor, ha még sem szeretném megtartani a vásárolt ingatlant? Hogy lehet továbbértékesíteni később? Mennyi idő múlva tudom eladni?

Vehetek e fel rá hitelt, CSOK-ot?

Mennyiért lehet kiadni a lakást, amit megveszek?

Ki fog a bérlővel foglalkozni, a lakásra figyelni, ha ki szeretném adni?


Ha otthonod keresed, nyugodtan Ránk bízhatod magad

Egy személyes találkozás alkalmával felmérjük a lehetőségeid, majd felkutatjuk az igényednek megfelelő lakást vagy házat és segítünk kiválasztani a megfelelő ingatlant.

Végigkísérjük a folyamatot, így a nézelődés/választás közben hasznos tanácsokat adhatunk Neked, és sikeresen zárjuk a vásárlásod.

A jogi buktatókkal és esetleges nehézségekkel sem kell törődnöd, mi segítünk a szerződés előkészítésében és az ügyvédi procedúra lebonyolításában is, partner ügyvédi irodánk kedvezményes áron áll rendelkezésedre.

Részt veszünk az otthonod kialakításában vagy felújításában is, rendelkezésedre állunk a beköltözésig.

Számunkra az a fontos, hogy valóban olyan otthont találj segítségünkkel, ahol Te és családod jól érzi magát és nem mellékesen anyagilag is jó befektetés legyen az új ingatlan.

Hosszútávra tervezünk – célunk, hogy elégedett legyél szolgáltatásunkkal, máskor is hozzánk fordulj és ajánlásoddal új, elégedett ügyfelekhez jussunk el.


Ingatlan, mint befektetés

Cégünk egyik fő profilja az ingatlancélú befektetések koordinációja, teljeskörű ügyintézése.

Sokéves tapasztalatunkkal szakértő segítséget adunk Neked, ha befektetésen gondolkodsz. Szívesen állunk rendelkezésedre tanáccsal, mind a befektetési ingatlan elhelyezkedését mind a megfelelő ingatlantípus kiválasztását illetően. Célunk, hogy együttműködésünk hosszútávon működjön jól, így elsődlegesen a tökéletes ingatlant találjuk meg számodra, hogy a legjövedelmezőbb ingatlan portfóliót alakítsuk ki.


Mikor kell illetéket fizetni?

Ha venni szeretnél, olvasd el illetékfizetésről szóló tájékoztatónkat!

1. Ingatlannak, valamint az alább meghatározott vagyoni értékű jogoknak visszteher mellett (azaz nem ingyenesen) történő megszerzése visszterhes vagyonátruházási illeték alá esik. Ingatlan adásvétel során tehát a vevőnek kell fizetnie az illetéket.

2. A vagyoni értékű jog fogalma alatt a földhasználatot, az ingatlanon fennálló haszonélvezetet, és használatot, a telki szolgalmat, valamint az ingatlan bérleti jogát kell
érteni, azonban ez utóbbi megszerzése nem tárgya a visszterhes vagyonátruházási illetéknek.

3. A visszterhes vagyonátruházási illetékkötelezettség ingatlan adásvétel esetén a szerződés megkötése napján keletkezik.

De mennyi az annyi?

1. Az illeték egységesen ingatlan (lakás, egyéb ingatlan) megszerzés esetén ingatlanonként 1 milliárd forintig 4%, a forgalmi érték ezt meghaladó része után 2%, de ingatlanonként legfeljebb 200 millió forint.

Illetékkedvezmény, vagyoni értékű jog illetékének kiszámítása, illeték csere esetén esetén, újépítésű ingatlanok illetéke és ehhez hasonlókért kattints ide és olvasd el bejegyzésünket!


Újépítésű ingatlan vásárlása

Ha újépítésű ingatlant szeretnél vásárolni több speciális paramétert kell figyelembe venned. Habár több dolog lehet egy új lakás vásárlásának buktatója, ugyanakkor számos előnyt is hordoz magában – a választási lehetőség sokkal szélesebb és itt a legkönnyebb saját igényeid szerint kialakítani a megvásárolt ingatlant.

Mik az előnyök?