+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Újépítésű ingatlan vásárlása

Ha újépítésű ingatlant szeretnél vásárolni több speciális paramétert kell figyelembe venned. Habár több dolog lehet egy új lakás vásárlásának buktatója, ugyanakkor számos előnyt is hordoz magában – a választási lehetőség sokkal szélesebb és itt a legkönnyebb saját igényeid szerint kialakítani a megvásárolt ingatlant.

ujepitesu_ingatlan_szeged_arthome

Mik az előnyök?

az újépítésű ingatlan vásárlására illetékfizetési kedvezmény vonatkozik
eldöntheted, hogy szerkezetkészen vásárolsz és saját magad fejezed be a lakást vagy a kulcsrakész befejezést választod és teljesen készen veszed át a megvásárolt lakást
végigkísérheted az építési folyamatot és meggyőződhetsz az építés minőségéről

Mik lehetnek a buktatók?

fontos, hogy megbízható, leinformálható kivitelezőtől vásárolj
a használt ingatlannál magasabb árral kalkulálj (vedd figyelembe az illetékkedvezményt, ami könnyít ezen a költség-különbségen)
hosszabb távú befektetésnek ideális, de azonnali átalakítással, változtatással kevésbé esélyes magas profittal továbbadni azt

Mindezeket figyelembe véve számos kiváló újépítésű lakás és ház közül választhatsz, nézd meg kínálatunkat és kérd szakértő segítségünket.

A vásárláshoz konkrét megtérülést számítunk Neked, az ingatlant befektetési csomagként vásárolhatod meg, így transzparens, kiszámítható lesz a befektetésed.

Hívj minket elérhetőségeinken!

Az új és használt ingatlanok összehasonlításáról olvass blogbejegyzésünkben is itt:

Új vagy használt lakást vegyünk?

Böngéssz eladó ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlanjaink között!