+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Ház

Alapterület
103 m2
Irányár
48.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
312324

Közel s távol a legjobb választás! Város széli oázis ELADÓ Vásárhelyen

Leírás

Közel s távol a legjobb választás! Ez a város széli oázis ideális kombinációja a természet közelségének és a maximális komfortnak egy család számára.
Hódmezővásárhelyen, gondozott zártkertes övezetben, valódi nyugalomtól ölelt városrészben található ez a bájos, 2011-ben épült, és azóta is folyamatos korszerűsítésekkel gazdagított, kétszintes csodaház. Közel 1600 m2 telken áll, ahol 40 termő gyümölcsfa árnyékában pihenhet az új tulajdonos. Állattartásra, házi gazdálkodásra tökéletes helyszín. A telek széles utcafrontja lehetővé teszi azt is, hogy akár mezőgazdasági géppel megközelíthető legyen a hátsó udvarrész a könnyebb megművelés érdekben. A hatalmas diófa alatt kényelmes és árnyékos teraszt és játszóteret alakítottak ki a jelenlegi tulajdonosok, itt van lehetőség teljesen privát és nagyon hangulatos kerti összejöveteleket, grillpartikat, családi ünnepeket tartani. Egy kis fészerben tárolhatóak a kerti szerszámok.

Az ingatlan hasznos alapterülete 103 négyzetméter. A földszinten az előszobából továbbhaladva egy modern, étkezővel egybenyitott, méretre gyártott és gépesített bútorral ellátott konyhát, a hozzá tartozó kamrát találjuk. Valamint itt kapott helyet a család kedvenc óriás kanapéjának teret adó vagány nappali, és egy többfunkciós gardób-dolgozó-vendégszoba is. A kuckós tetőtérben található a sarokkádas fürdőszoba, illetve 3 különálló háló.
Az épület 30-as Porotherm téglából készült, amely hosszú távú stabilitást és megbízhatóságot garantál. A központi fűtést egy modern Ariston gázkazán biztosítja, de gazdaságossági szempontból egy vegyestüzelésű kazánnal is megoldható a fűtés. További alternatíva az elektromos fűtés, hiszen Gree légkondicionáló gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a teljes lakótérben . A kényelmet és a melegséget a hidegebb napokon a padlófűtés biztosítja a konyha-étkezőben és a nappaliban.
Aki szeret a közművektől független jövőben gondolkodni, az láthatja ebben az ingatlanban a múltban bevált, ám újonnan alábecsült előnyöket. Fával megoldható a fűtés. Az ingatlan vízellátása egy 80 méteres fúrt kútról történik, így a vízminőség és ellátás megbízható és biztonságos. Az ozmózisos víztisztító berendezésnek köszönhetően iható. Független, minősített labor által bevizsgált vízminta alapján ivóvíz minőségű. Ez több helyen szempont lehet ingatlanhitel felvételénél. Továbbá egy Plast start házi biológiai szennyvíztisztító berendezés is rendelkezésre áll, környezetkímélő, gyökéröntözős megoldással.
A kényelmet tovább fokozza a házhoz tartozó garázs, ami közvetlenül az utcafrontról nyílik és további járművek (motor, kerékpárok) számára is bőven akad benne hely.
A ház lakóingatlan, tehermentes, és további energetikai fejlesztési pályázatokra is benevezhető, pl szigetelés, napelem, stb. Megtekinteni rugalmasan, előzetes egyeztetés alapján lehet.
A telek nagyobb része (kb 1200 m2) kert besorolású, 3,5 aranykorona értékkel bír. Emiatt kifüggesztés köteles, vagy kiváltható művelési ág alól. A folyamatról személyesen vagy telefonban szívesen adok tájékoztatást.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok