+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
TINY HOUSE Nyílt nap 2024.01.27.

TINY HOUSE Nyílt nap 2024.01.27.

Mindig is érdekelt a Tiny House? Akkor itt az alkalom jobban megismerni őket! Cégünk és a Tiny House-ok gyártója, a Tiny Life sok szerettel meghív a 2024.01.27-i nyílt napjukra.

Ahogy a neve is utal rá, ez egy apró ház. Egy fából vagy fémből épült kis alapterületű miniház. Lehet húzható, kereken guruló alvázon, vagy akár fix helyre telepített mini otthon. 

Felhasználási területe szinte végtelen, lehet lakóház, vendégház, hétvégi ház, mobil iroda, mini fitnesz/wellness, horgásztanya, tengerparti üdülő, erdei kunyhó, bármi, amit beleálmodunk.

Miért előnyös?

Ez egy minimalista és fenntartható életforma, mellyel környezettudatos lehetsz. Egyedileg készül a te igényeidhez igazodva. Ha szeretnél értékalapú gondolkozásmódra váltani és egy lassabb természetközeli életet élni, akkor ez igazán neked való! A miniház pénzügyileg is jó döntés, és nem csak azért, mert töredékébe kerül egy hagyományos háznak, de fenntartása is tized annyiba kerül.

 

Mekkora lehet?

A legnagyobb miniházak 31 m² alapterülettel rendelkeznek, de lehetnek ennél lényegesen kisebbek is. A legelterjedtebbek 25-30 m² alapterületűek. Szélességük 2,5 m, hosszuk maximum 8,2 m és 4 m magasak. Lehetőség van galéria építésére, ezáltal még inkább kihasználva a tereket.

Többet szeretnél megtudni? Érdekel a lehetőség mint szállásadó? Vagy csak simán menekülnél a lakásból, és fenntartható életvitelre vágysz alacsony költségekkel?

Akkor várunk sok szeretettel 2024.01.27-én szombaton, a Tiny Life mórahalmi gyárában tartandó nyílt napra, ahol minden ezzel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz! A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehetséges, az eseményt pedig ITT találod a részletekkel.

Sok szeretettel várunk, légy Te is tagja a Tiny House tulajdonosok közösségének!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.