+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szállást keresel Szegeden?

Szállást keresel Szegeden?

Az ArtHome-nál egy éjszakától akár pár hónapos időszakig foglalhatsz szállást, ha Szegedre látogatsz vagy átmeneti otthonra van szükséged. 

Bérelj felszerelt, igényes lakást hotelszoba helyett!

Egyre divatosabb itthon is, hogy hotel vagy panzió helyett berendezett és felszerelt lakást bérelnek a kirándulni vágyók. Az ezt választók fő oka, hogy egy szűkös hotelszoba helyett egy teljes lakás előnyeit élvezhetik (konyha, saját nappali stb), kedvezőbb áron. Az utóbbi években a szálláshelyként bérelhető lakások felszereltsége, minősége egyre jobb, így ár-érték arányban egy valóban előnyösebb, kényelmes formát választunk.

Legyen szó kirándulásról, tréningről, Szegedi Szabadtéri Játékokra, Borfesztiválra vagy bármilyen szegedi rendezvényre látogatásról, választhatjuk ezt a szálláshely formát, de akár szükségünk lehet egy átmeneti otthonra akkor is, ha felújítunk vagy építkezünk is.

Foglalj nálunk!

Az ArtHome megbízható, stabil iroda, ahol biztosan megtalálod az igényednek megfelelő szállást.

Jelenleg adatbázisunkban 15-20 szálláshely szerepel. Kínálatunkban megtalálhatók kisebb apartmanok, apartmanszobák valamint teljes lakások. Mindegyik lakásunk jó helyen van (Belváros és Újszeged, Liget közelében). 

Lakásaink kivétel nélkül igényes, önálló, saját fürdőszobával és konyhával rendelkező, saját használatú lakások és házak, melyek teljesen felszereltek akár pár napos, akár pár hetes tartózkodásra. Hajszárító, vasaló, konyhai felszereltség alapvető edényekkel és fűszerekkel minden lakás tartozéka, vendégeinknek  ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

Neked csak a személyes dolgaidat kell bekapolnod indulás előtt!

A vendégeknek welcome bekészítést adunk, amiben sampon és tusfürdő, a konyhában kávé, tea várja őket, valamint különleges bekészítést is rendelhetnek vendégeink.

Self check in rendszerben, rugalmasan csekkolnak be és ki a vendégeink (lakásaink legtöbbje kulcsszéffel felszerelt). 

Korlátlan internet előfizetés minden lakásban van. 

Böngéssz adatbázisunkban és kérd erre a területre specializálódott kollégánk segítségét!

Miért foglalj nálunk?

15 éve ingatlanokkal foglalkozunk, az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetve az igényes, kedvező árú szálláshelyek kiadására itthon és külföldön is. 6 fős, angolul beszélő, erre a területre szakosodott csapattal állunk rendelkezésre, akik mind az ingatlan, mind pedig a hotelszakmában jártasak. Közös célunk, hogy vendégeink elégedetten távozzanak városunkból.

Folyamatos elérhetőséggel állunk a vendégek részére, 0-24 órás telefonszolgálattal vészhelyzet esetére.

Portfoliónk folyamatosan növekszik, így tudunk folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújtani vendégeinknek és az ingatlanok tulajdonosainak is. Lakásainkat rendszeresen ellenőrizzük, hogy biztosan megfeleljenek a vendégeink igényeinek.

A bookingon ‘traveller review award’ dijazottak lettünk, az airbnb-n ‘superhost‘ minősítést kaptunk.

Hogyan foglalhatsz nálunk?

Árainkról és a foglalással kapcsolatos információkról itt olvashatsz: arthomeingatlan.hu/szolgaltatasaink/keresoknek/szallast-keresel/

Utazásod célja legyen pihenés, munka vagy tanulás, biztosan megtaláljuk számodra a megfelelő szálláshelyet!

Cégek részére rugalmas feltételeket és foglalási rendszert ajánlunk. 

Alig várjuk, hogy vendégeink között üdvözölhessünk! 

Böngéssz kínálatunkban, kattints a linkre!

A témáról másik blogbejegyzésünkben is olvashatsz, kattints ide: Borult a rend? Béreljen lakást rövidtávra!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.