+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Mitől jó szerintünk egy ingatlaniroda?

Mitől jó szerintünk egy ingatlaniroda?

Amikor megnyitottam az ArtHome ingatlanirodát mind az iroda mind pedig a működési rendszer kialakításánál a fő szempontok azok voltak, amitől szerintem egy iroda JÓL működik. Mik ezek?

AZ IRODA

maga az iroda legyen kényelmes, szép, öröm legyen bejönni dolgozni! Habár az időnk nagy részét ügyfeleinknél, ingatlanokban töltjük, mégis fontos, hogy legyen egy fix hely, ahol összeülhetünk, tanulhatunk, eszmét cserélhetünk, örülhetünk vagy épp együtt sírhatunk. Ahol megihatjuk a reggeli kávét és megtarthatjuk a heti meetinget – egy jó hangulatú, tágas központot álmodtam meg.
legyen egy hely, ahol az ügyfeleinkkel nyugodt környezetben tárgyalhatunk. Nem kávézóban, nem az ingatlanbemutató után az utcán állva, nem egy ügyvédi irodában beszélgetünk ügyfeleink fontos döntéseiről, hanem MEGTISZTELJÜK ŐKET egy olyan irodával, ahol jól érzik magukat.
legyen az iroda stílusos. Mint a szabó ruhája, az ingatlanos irodája is árulkodik arról, mennyire igényes a munkájára, tudja e mi a ‘szép’.

A WEBOLDAL

Az arthomeingatlan.hu a cégérünk, büszkeségünk. Hiszem, hogy a mai világban elengedhetetlen egy jól kezelhető, átlátható weboldal, egy saját blog, egy bemutatkozó felület. Szerettem volna, ha weboldalunk igényessége által kitűnünk a ‘meghirdetem a facebookon’ tömegből. A csoportokban hirdetéssel nincsen baj, mi is használjuk ezt a lehetőséget, de egy igényes ingatlanirodának nem csak az ingatlan meghirdetése a cél, mint mondjuk egy magán eladónak, de háttérinformációkat, tudásanyagot is nyújtania kell.

A KOLLÉGÁK

A legfontosabb pedig, hogy kik dolgoznak nálunk. A szép iroda és jól működő weboldal egy sikeres, szakképzett csapat nélkül nem teljes.
Sokan összekeverik az ingatlanirodát egy klubbal vagy egy hirdetési szövetséggel. Ingatlanosok és kevésbé ingatlanosok dolgozgatnak, kinek hogy sikerül, ilyen olyan elvek, szabályok szerint, legtöbbször anélkül.
Nálunk az ingatlanos egy SZAKEMBER, akinek ez a hivatása. Szakképzett, gyakorlattal rendelkezik. Ha még nincs nagy gyakorlata, mögötte állnak olyan szakemberek, akiknek ebből nagyon sok van helyettük is.
Nálunk a kollégák egy CSAPATOT alkotnak. Együtt és egymásért dolgoznak, hiszen tudják, hogy ettől ők nem kevesebbek, hanem többek lesznek és ez előre viszi őket.
Nálunk az ingatlanos nem csak eladni szeretne, hanem felméri, hogy hosszútávú érdeke, ha az ügyfele VALÓBAN ELÉGEDETT és máskor is hozzá fordul, ajánlja őt ismerőseinek. Ezért empatikusan, tisztelettel és elkötelezettséggel végzi fontos munkáját, hogy ügyfeleit segíthesse fontos döntéseiben.

Ha Te is szeretnél hozzánk tartozni, úgy gondolod neked is fontosak ezek a szempontok, nézd meg toborzó oldalunkat! Hamarosan ingatlanos képzést indítunk!
arthomeingatlan.hu/csatlakozz-te-is-az-arthome-csapatahoz/
Kis-Jakab Réka
Az ArtHome Ingatlan megálmodója

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.