+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Mit jelent? ArtHome JADE, ONIX és TÜRKIZ tanácsadó

Mit jelent? ArtHome JADE, ONIX és TÜRKIZ tanácsadó

Mi, az ArtHome munkatársai nagyon fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan fejlődjünk, jól dolgozzunk. Ez magunkkal és egymással szemben is elvárás és elismerjük egymás erőfeszítéseit, eredményét, ha valaki ‘odateszi magát’.

Ha jól dolgozunk, az nem csak nekünk, saját magunknak és az ügyfeleinknek jó, de a csapat egészének és a cégnek is. Úgy gondoljuk ez is megkülönböztet minket más irodáktól, munkahelyektől. 

Kiemelten dolgozó tanácsadóink teljesítményük alapján fokozatokat érhetnek el, ami egy közösen meghatározott elismerés szint az ArtHome-nál.

Az első nagy lépés a JADE, a következő az ONIX és a legnagyobb elismerés a TÜRKIZ fokozat, amit eddig egyetlen tanácsadónk ért el, így kiemelten nagy eredménynek számít.

Mit jelentenek a kövek?

Mindhárom kő jelentőséggel, gyógyító és segítő erővel bír:

‘A jáde lehetővé teszi, hogy olyanná lehessünk, amilyenek igazából vagyunk, s feléleszti bennünk a rejtett tudást.’

 

A jade a tisztaság, bölcsesség és lelki béke szimbóluma, amelyet különböző kultúrákban védelmező és szerencsevonzó kőként tisztelnek. Segíti az egyensúly megteremtését, a negatív gondolatok eloszlatását, és az érzelmi felszabadulást. A jáde stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét. Növeli az önállóságot. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet, a harmónia iránti igényünket.

‘Az ónix erőt ad, támogatást biztosít. Fokozza az életerőt, a magabiztosságot, a következetességet és a kitartást.’ 

 

Az ónix egy védelmező kő, amely a negatív energiák ellen véd. Csökkenti a befolyásolhatóságunkat, növelve így az önbizalmunkat, egészséges egónkat. Egyensúlyba hozza a külsőnket és belsőnkkel, így magabiztosabban mozoghatunk a világban, stabilitást, ellenálló képességet, kiegyensúlyozottságot biztosítva ezáltal.


‘A türkiz empatikus és kiegyensúlyozó kő. Támogatja az önmegvalósítást és a kreatív problémamegoldást.’

 

A türkiz tisztító kő. Eloszlatja a negatív energiát, megtisztítja a teret, és védelmet biztosít a környezeti szennyeződésekkel szemben. Kiegyensúlyoz és összehangolja a csakrákat. A hagyomány szerint a türkiz egyesíti a földet és az eget, összebékíti a férfi- és a női energiákat. Az ég, a víz és a föld bölcsességét adja át nekünk, a hagyomány szerint a türkiz rezgése testünk körül egy erőteret képez, ami megvéd minket a gonosz hatalmaktól. Színe az érzések, a gondolatok és a tettek tisztaságára ösztönöz.

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.