+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Ilyen volt - ilyen lett

Ilyen volt - ilyen lett

Folytatjuk sikertörténetünket..

Amikor belépünk valahová, legyen az egy lakás vagy akár iroda, azonnal érezzük, hogy ott jó-e lenni vagy inkább máris mennénk tovább. Sokszor apróságokon múlik, hogy milyen az összhatás. A homestaging eszközeivel megteremtünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.

Most egy belvárosi, 40 m2-es, erkélyes garzonlakás teljes körű felújítási munkafolyamataiba kukkanthattok be!

A tulajdonos 2020. őszén kérte meg csapatunkat, hogy a már régóta albérleteztetett lakását kicsit tegyük korszerűbbé és tuningoljuk fel az újabb kiadás előtt. Ebben az állapotában a tulajdonos 60.000 Ft-os havi bevétellel tudott számolni. Célunk volt elsősorban, hogy a kimondottan kedvelt környéken található lakást magasabb áron tudjuk a későbbiekben bérbe adni, valamint az itt lakónak sokkal otthonosabb, modernebb környezetet tudjunk biztosítani hosszabb távon.

A tulajdonos által meghatározott keretből a legjobb tudásunk szerint próbáltuk kihozni a maximumot.

A lakásról pár kép ami a megérkezésünkkor fogadott:

 

A szakértők véleménye szerint a nyílászárók funkciójukat továbbra is teljes mértékben ellátják, valamint a padlóburkolatok is megfelelő állapotban vannak, így ezekhez nem kellett hozzányúlni.

Amint a képeken is látható az elhasználódott bútorok teljes mértékben cserére szorultak. A fürdőszoba és a konyha teljes modernizálása is időszerűvé vált.

A fürdőszoba új csempeburkolatot kapott, a kádat kicseréltük és egy nagy tükör került a mosdókagyló fölé, növelve a térérzetet. A fürdőszobaajtót megszüntettük, helyette egy elhúzható üveg tolóajtó került kialakításra.

A konyhába új konyhabútorokat helyeztünk, a mosógép is itt kapott helyet. Az új felszerelt vízmelegítőt itt is egy elhúzható ajtóval rejtettük el. Az ötletes fali csempék fiatalos, bohókás hangulatot adnak ennek a helyiségnek.

A falak minden helyiségben újrafestést igényeltek, a lámpatesteket is dizájnosabbra váltottuk. A régi gázbojler helyett egy energiatakarékosabb elektromos vízmelegítő bekötésére tettünk javaslatot. Az elektromos rendszer felmérése után ehhez viszont teljesítménybővítés vált szükségessé. Ennek következtében a  mérőórától a lakásban lévő biztosítéktábláig ki kellett cserélni a falban lévő vezetéket és magasabb amper számú biztosítékot telepíteni. A lakásban még meglévő alumínium kábeleket rézre kellett cserélni.

Ez nagyobb anyagi ráfordítással járt, viszont amellett hogy szükségszerű volt a korszerűsítéshez, értéknövelő tényezővel is bír, amely nem utolsó szempont.

A munkálatokat az elejétől a végéig mi koordináltuk. Íme a képek:

 

 

 

A felújítás előtti havi bérleti díjat, az elvégzett feladatoknak köszönhetően 95.000 Ft-ra tudtok növelni.

A lakás azóta már meg is találta legújabb lakóját, akinek reméljük, hogy sok boldog, örömteli pillanatban lesz része itt tartózkodása idején.   [????]

Ha Te is gondolkozol kisebb nagyobb felújításon vagy hezitálsz, hogy mitől lesz jobban kiadható a lakásod, hívj minket és megnézzük az ingatlant személyesen!

További részleteket home staging szolgáltatásunkról ITT találsz:

Homestaging

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.