+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Hotel Karintia ékszerdobozában

Hotel Karintia ékszerdobozában

A következő posztban egy szomszédos ország hoteljét mutatjuk be egy kicsit közelebbről, ami nemcsak a nyári, hanem a téli sportok szerelmesei számára is kitűnő választás lehet.

Ez a kis falu, Annenheim, Ausztria déli részén található a Jäger Hotel és szinte Karintia mértani közepén fekszik.

Az erkélyekről és az étterméből is csodálatos kilátás nyílik Karintia 3. legnagyobb tavára az Ossiachi-tóra, de a vendéglátás is pazar.

A Panoráma Étteremben Karintiában termelt szezonális alapanyagokból készülnek az ételek, egyedi igényeket is  figyelembe véve (vegán, laktóz és gluténmentes, vegetáriánus stb. étrend).

A szállodát egy magyar házaspár üzemelteti évek óta, a nagy fokú érdeklődés miatt  a hotel szomszédságában egy másik panziót is megnyitottak a vendégeknek. Ez az épület nemrég került felújításra, ahol a kétágyas superior szobától az ötágyas családi 2 légterű apartmanokig lehet választani, a földszinten hatalmas panorámás terasszal, napozóágyakkal felszerelve.

Télen a vendégek 98 %-a , nyáron kb. 50 %-a magyar nemzetiségű.

Esős időben is gondolnak a vendégekre, hiszen dvd és könyvár ( magyar és külföldi folyóiratokkal) áll rendelkezésre.

A szaunázás szerelmeseinek finn és infraszauna használata is elérhető.

Programok tekintetében se kell messze menni. A szálláson trekking kerékpárok bérelhetőek, VIP vendégeiket pedig exkluzív, 9 személyes dzsip szállítja a sífelvonókig és vissza.

Kb 20 perces autóútra található a szlovén és olasz határ is. A szállástól könnyen megközelíthető Landskron vára, ahol nem mindennapi ragadozó madár bemutatót és a gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt maradandó élményt adó, 170 japán makákónak helyet adó Majompark is található.

Itt a majmokat testközelből láthatjuk, etetés és ha szerencsénk van fürdőzés közben is! Nem érdemes kihagyni!  

Te eltöltenél itt egy hetet a téli vagy akár a nyári hónapokban?

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.