+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Hogyan adtuk el...

Hogyan adtuk el...

Loft a Belvárosban

Van olyan ingatlan, ami a legtöbb kategóriájában kereső vevőnek megfelel és vannak a különleges ingatlanok. Ami egyedi, nehezen hasonlítható máshoz és ezért nem is felel meg minden igénynek. Ő is ilyen, egy igazi kuriózum. Nekem a 20 év alatt - a sok szép és igényes lakás és ház közül - nem volt hasonló, különleges ingatlanom. Most végre megtalálta az új, büszke tulajdonosát. Gazdára talált egyik kedvenc ingatlanunk, a páratlan panorámával rendelkező, újonnan épült loft a Belvárosban.

 

Egyedit vagy könnyen emészthetőt?

Ha felújítás vagy új lakás kialakításánál lakberendezési stílusok vagy egyáltalán beépített anyagok és megoldások között kell dönteni mindig felemrül a kérdés, hogy az egyszerűbb, könnyen emészthető felé induljunk el vagy legyünk bevállalósak és alkossunk valami egyedit. Itt is így volt ez, és a tulajdonos a második utat választotta. Amióta árulom ezt a különleges lakást a Belváros közepén, nem volt olyan érdeklődő vagy nézelődő, akinek ne tetszett volna az ingatlan, a vevőjelöltek eddig kivétel nélkül a praktikum és a kihasználhatóság alapján nem rá voksoltak. Sokszor érkezik hozzám ez a kérdés, amikor tanácsot kérnek tőlem, ilyenkor az ingatlan hasznosításáról faggatom a kérdezőt: saját használatra vagy eladásra készül a felújítás, esetleg hosszútávon adná bérbe vagy a szálláshely szolgáltatás a fő cél? Ezek alapján sok döntést kell hozni a kialakítás során és érdemes a célt szem előtt tartva dönteni. Ha eladásra szánjuk az ingatlant és az általános ízléstől eltér a kialakítás, ezzel jelentősen megszűrjük a keresőket, de ha maradandót alkothatunk. Itt is így történt ez, és végül megtaáltuk az ingatlan boldog tulajdonosát.

Mit tud az ingatlan?

A belvárosi ingatlan az új épület felső szintjét foglalja el, bejárata és a hálószobák az alsó szintjén helyezkednek el, az emeleten - mely nem osztozik szomszédokkal - a nappali -konyha és egy fürdő szolgálja az itt tartózkodók kényelmét. Tágas, szellős terek jellemzik. A nappaliból léphetünk ki a lakás fő különlegességét jelentő hatalmas teraszra, ahol jacuzzi és szauna is helyet kapott. A fő attrakció a kilátás. Minden napszakban különleges látvány tárul elénk a teraszról!

 

Különös öröm, hogy a loft jellegű apartman szálláshelyként fog funkcionálni, így, ha kedved tartja akár Te is eltölthetsz majd pár éjszakát ebben a páratlan panorámával rendelkező, különleges szegedi lakásban!

Keress minket, ha neked is segíthetünk az eladásban! Ingyenes felméréssel állunk rendelkezésedre!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.