+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Egy eladás története!

Egy eladás története!

Amikor belépünk valahová, legyen az egy lakás vagy akár iroda, azonnal érezzük, hogy ott jó-e lenni vagy inkább máris mennénk tovább. Sokszor apróságokon múlik, hogy milyen az összhatás. A homestaging eszközeivel megteremtünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.

Egy felsővárosi 69 m2-es, 2 szobás lakás értékesítésére kaptunk megbízást!

Most röviden bemutatjuk nektek, hogyan is történt az eladás folyamata.

Az eladó a megbízásunk előtt már hosszabb ideje próbálkozott ingatlana eladásával, sajnos sikertelenül. Ezek után fogadta el segítségünket és adott szabad kezet az értékesítésben.

Az értékesítés megkezdésekor a “hozott anyagból” kezdtünk el dolgozni és az állapotához igazítva, reális piaci irányáron kezdtük el meghirdetni az ingatlant.

A lakás nem nézett ki ideálisan az első hirdetésünk feladásakor:

A hirdetésfeladás első hulláma érezhető volt ugyan, de nem hozta a kellő számú megtekintőt és komoly árajánlat sem érkezett a lakásra.

A tulajdonos így nyitottnak mutatkozott arra, hogy HOME STAGING szolgáltatásunk segítségével egy kicsit látványosabbá, stílusosabbá, vonzóbbá tegyük a lakást. Csupán pár kellékre volt szükség ahhoz, hogy egy kis színt és életet vigyünk ebbe a sok lehetőséget rejtő kis kuckóba.

A lakásban eltöltött 2-3 óra előkészítő munka után ezeket a képeket készítettük, így egy új lendületet kapott az értékesítési folyamat.

Mivel az ingatlan a századfordulón épült, így irodánk szükségesnek tartotta elvégeztetni a ház és a tetőszerkezet statikai felmérését is. Indokolt esetben számunkra ez is hozzátartozik a megbízásaink kellő megismeréséhez, hiszen fontosnak tartjuk, hogy az általunk eladott ingatlan a lehető legnagyobb körültekintéssel kerüljön leendő tulajdonosa birtokába.

A munkánk hamarosan meg is hozta gyümölcsét, pár héten belül sikeresen vevőre is talált az ingatlan.

Azóta boldog tulajdonosai már át is vették a kulcsokat és megkezdhették saját igényeiknek megfelelően átalakítani, korszerűsíteni!

A 24.650.000 Ft-os irányáron meghirdetett téglalakásra, staging előtt, a legmagasabb árajánlat 22.000.000 Ft volt. A staging megtette hatását, a lakás 23.000.000 Ft-ért kelt el.

További részleteket home staging szolgáltatásunkról ITT találsz:

Homestaging

Ha tetszik ahogy dolgozunk, ha szívesen megbíznál minket lakásod eladásával vagy csak érdekelne mennyit ér az ingatlanod, keress minket elérhetőségeinken!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.