+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Borult a rend? Béreljen lakást rövidtávra!

Borult a rend? Béreljen lakást rövidtávra!

Bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, amikor ideiglenesen kell lakóhelyet találnia, legyen szó munkahelyi vagy magánéleti változásokról. Nem kell turistának lennie, hogy néhány hétre, vagy hónapra béreljen lakást – egyre többen adják ki ingatlanukat rövid vagy középtávra. Bérlőként ez árban is egy középút általában a szállodák és a hosszú távú albérlet díjai között. Vannak napi díjas, de egyben, előre rögzített díjazású megoldások is.   Összegyűjtöttünk néhány példát, amikor ez a választás az egyik legjobb lehetőség. 

Projekt egy másik városban

Ma már számos eszköz segíti az otthonról végzett távmunkát, vagy a vállalatok különböző városban található irodái, telephelyei közötti munkát, de vannak helyzetek, feladatok, amikor fontos, hogy személyesen találkozzanak a munkatársak. Ilyenkor általában a munkáltató fizeti a költségeket – míg számára olcsóbb lehet a rövid távú bérlés a szállodáknál, addig a munkavállalónak kényelmesebb, otthonosabb és tágasabb egy bútorozott lakás a néhány hetes ott-tartózkodásra.

Felújítás

Kosszal, káosszal, rumlival és feszültséggel jár egy nagyobb felújítás – ezt mindenki tapasztalta már, aki belefogott a munkába. Ahelyett azonban, hogy a család egyik szobáról a másikra költözködik heteken át, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb légkör teremthető, ha az ideiglenes költözködést választják. Legalább nincsenek a szakemberek útjában sem – akiknek a munkája attól még ellenőrizhető, hogy nem otthon él a család.

Ingatlanvásárlás

Amikor új házat vagy lakást veszünk, előfordulhat, hogy a sajátunkat már eladtuk, amit a vevő már átvenne, de mi még nem tudunk beköltözni az újba. Erre az időszakra is választhatunk magunknak lakást.

Hosszabb eltáv a külföldi munkahelyről

Szűkös lehet a családi ház, ha hosszabb külföldön tartózkodás után, a különélést megszokva tér valaki haza egy több hetes szabadságra – pláne, ha nem egyedül, hanem a párjával, esetleg gyerekekkel érkezik. Ilyenkor is nyugodtabb helyzetet teremthet egy ideiglenes lakás, ahová akár meghívhatók a barátok, családtagok is, ha már megunta, hogy hazatérésekor mindig úton van valakihez, hogy mindenkit meglátogasson.

Válás, szakítás

Egy szakítás szinte mindig nehéz, főleg ha a felek egy fedél alatt éltek. A válóper, az osztozkodás végéig, vagy az új lakóhely megtalálásáig, megvásárlásáig is jó megoldás lehet egy néhány hétre, hónapra kivett lakás, ahová visszavonulhatunk, hogy rendezzük az új helyzetet.

A legjobb választásért az ArtHome munkatársait is keresheti, amivel időt takarít meg, hiszen nem kell keresgélnie,  tulajdonosokkal egyezkednie. Ráadásul a speciális igényekre is figyelünk – így nem kell elutasításokkal szembesülnie, ha például kutyával költözne, mert kollégáink eleve ez alapján szűrik meg a lehetőségeket. Segítségünkkel akár kiegészítő szolgáltatásokat, például takarítást is egyszerűen intézhet ideiglenes otthonában.

Ha rövidebb távra bérelne lakást, házat keresse kollégánkat:

írjon nekünk az info@arthomeingatlan.hu emailcímre vagy hívjon minket elérhetőségeinken!

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.