+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
ArtHome Szeged - Vedd észre Te is a szépet! Fotózz és nyerj!

ArtHome Szeged - Vedd észre Te is a szépet! Fotózz és nyerj!

Születésnapunk alkalmából meghívlak egy játékra. Melyik a Te kedvenc szegedi épületed és miért? Mi az a részlet, látvány, építészeti érdekesség, ami megfogott és amit érdekesnek találsz?
 
5 éve nyitott az ArtHome, és ilyenkor visszagondolok mi inspirált, amikor megálmodtam a nevünket, egyáltalán mi motivált, amikor kitaláltam, hogy ez lesz a hivatásom, erre a pályára lépek. A válasz egyszerű: a szépség, a harmónia, az összhang. Ebben a szakmában a kezdetekben sem az értékesítés fogott meg, hanem a szép épületek, egy jól berendezett tér, egy harmonikus otthon - annak az öröme, hogy ezzel dolgozhatok. Szegedet is ezért imádom, azokért a részletekért, amitől egy épület művészi alkotássá válik, egy jól kitalált, megkomponált rendszerben, ami az én kis saját káoszom tökéletes kiegészítése. És Szegeden szépségből nincs hiány! Keressük együtt, miért szeretünk itt élni, milyen kincseket rejt a városunk!
POSZTOLD a kedvenc szegedi képedet a facebook oldalunkra, és nyerj!
 
A legtöbb like-ot kapott kép készítője 2 személyes vacsorát nyer a Gourmet Garden Sushi & Sea Étterem Szeged-ben, a 2. helyezett egy - a Torta Művek által készített - tortát, és egy ArtHome különdíjas is lesz, akit a kollégák szavaznak majd meg.
 
Sok sikert kívánok, és március végéig várjuk a szebbnél szebb szegedi pillanatképeket! Osszátok meg ismerőseiteknek a posztot, és gyűjtsétek a like-okat! Kattints a linkre és posztold a Te kedvenc szegedi fotód!
Kis-Jakab Réka - az ArtHome alapítója és ügyvezetője
(A játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja)
#szeged #fotó #arthome #veddeszreaszepet #iloveszeged #szeretlekszeged #fotopalyazat

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.