+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Amikor egy szoba megtelik élettel!

Amikor egy szoba megtelik élettel!

Amikor belépünk valahová, legyen az egy lakás vagy akár iroda, azonnal érezzük, hogy ott jó-e lenni vagy inkább máris mennénk tovább. Sokszor apróságokon múlik, hogy milyen az összhatás. A homestaging eszközeivel megteremtünk egy olyan miliőt a lakásodban, amiben nagy valószínűséggel mások is jól érzik majd magukat, ahogy belépnek az ajtón. Ezt tehetjük azzal a céllal, hogy a lakásod vagy házad könnyebben eladhatóvá váljon, vagy azért, hogy beleszeressen a megfelelő bérlő a kiadni kívánt ingatlanba.

A következő Szentháromság utcai galériás  lakásunkat  a tulajdonos befektetési céllal vásárolta meg.

A kitűnő lokációval rendelkező lakás a vírus megjelenése előtt rövidtávú szálláshelyként funkcionált.

Tudvalevő, hogy a vírus megjelenésével a piac ezen szegmense szinte lenullázódott. A rövidtávú szálláshelykiadók egy része a hagyományos albérletpiacra tért át.

Ahhoz viszont, hogy hosszabb távra kiadhatóvá tehessük, apróbb változtatásokat kellett eszközölni benne. Nem utolsó szempont volt, hogy a megváltozott helyzetben is piacképes áron tudjuk kiadni.

Ezek az előtte képek:

Minimális pénzráfordítással egy sokkal kellemesebb légkört és barátságosabb környezetet tudtunk teremteni.

A fürdőszobát és a konyharészt eredeti állapotában hagytuk. A falak felülete valamint a parketta is kitűnő állapotban voltak, így ezekhez sem nyúltunk.  A bútorok nagyrészt adottak voltak, csak apróbb kiegészítőkkel kellett feldobni azokat.

A kis alapterületű szobát úgy kellett berendeznünk, hogy az ott lakó minden igényét kielégítse, mégse keltse a túlzsúfoltság érzését.

Eredetileg a galérián volt kialakítva a hálórész, de mivel eléggé szűkösnek éreztük a fenti teret, így ezt a részt inkább tárolóként hagytuk meg. Vendég érkezése esetén egy matrac elhelyezésével szükség esetén viszont bármikor hálórésszé alakítható.

A kényelmi szempontokat és a lakás méretét figyelembe véve elsősorban 1 fő számára tudtuk elképzelni kényelmes térnek, így a galéria alá egy egyszemélyes ágyat helyeztünk, a fehér fal egyhangúságát pedig egy színes képpel valamint egy lampionfüzérrel dobtuk fel.

A szobában a két fő szín a barna és a fehér, ezt kombináltuk lágy menta, púder rózsaszín, barack és kék színekkel.  A hatalmas ablakok elé helyeztük át a kanapét, amelyet színes párnákkal valamint egy feltűnő vászonképpel egészítettünk ki.

A tanulósarokhoz nem nyúltunk, mindössze növénydekorációval és egy feliratos órával turbóztuk fel.

Célunk volt, hogy ez a kis helyiség egyszerre tudja betölteni a háló, a nappali és a tanulószoba funkcióját is.

Szerintünk sikerült! Neked hogy tetszik?

A stagingelésünk után rögtön meg is találta lakóját, egy nagyon kedves lány személyében.

Ha Te is gondolkodsz kisebb vagy nagyobb felújításon, de segítségre lenne szükséged, hívj minket és megnézzük az ingatlant személyesen!

További részleteket home staging szolgáltatásunkról ITT találsz:

Homestaging

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.