+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
A hónap ingatlana - JÚLIUS

A hónap ingatlana - JÚLIUS

Júliusban egy igazán különleges, mediterrán ház érkezett kínálatunkba. Lássuk a részleteket!

Bánfi Rita kolléganőnket kereste meg egy korábbi ügyfele, hogy értékesíteni szeretné ingatlanát. Makón, a turisztikai érdekességek és a Hagymatikum Fürdő közelében, a buszpályaudvar szomszédságában, központi helyen eladó ez a remek állapotú, többszöri felújításon átesett 175 nm-es családi ház. Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt vendégház vagy apartman üzemeltetésére is, de remek elrendezése miatt egy nagyobb család, vagy 2 generáció számára is tökéletes otthont nyújt. Vállalkozás, magán óvoda, iroda vagy orvosi rendelő, és egyéb szolgáltatás kialakításához is ideális. 

 A főépületet egy fedett terasz köti össze a hátsó épületrésszel, ahol egy tároló, egy kis kuckós padlásszoba, valamint egy teljes értékű konyha található, fűtésre alkalmas kályhával. Ehhez a konyhához saját nyitott terasz kapcsolódik, ami a kertre néz.
A teljes körű felújítás 5 éve fejeződött be, ekkor történt a vezetékrendszer, a fűtésrendszer és a nyílászárók cseréje. Új a kazán, illetve infra padlófűtést kapott a konyha.

A telek több, mint 500 m2. Az udvar gyönyörűen parkosított, kis halastóval, termő és díszfákkal, valamint örökzöldekkel beültetett, így mindig hangulatos, és kis karbantartási igényű. Segítséget nyújt a gondozásban a kiépített öntözőrendszer. Az ingatlan irányára 108.000.000 Ft, az adatlapja ITT található, és további részletekről Bánfi Rita kolléganőnk tud felvilágosítást nyújtani,

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.