+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
A befektetési célú lakásvásárlásról

A befektetési célú lakásvásárlásról

Örök és megunhatatlan téma az ingatlanbefektetés. Megéri vagy sem? Kinek érdemes? Hogyan kell elkezdeni? Mennyire kockázatos? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozunk nap mint nap…

Egy dolog biztos. Magyarországon mindig is „divatos” volt a befektetési célú lakásvásárlás.  A várakozásokkal ellentétben a piac ezen szegmense is viszonylag erős maradt a vírus megjelenése után is. Nem elhanyagolható az sem, hogy az ingatlanpiac stabilitásához a különböző kormányzati intézkedések is hozzájárultak ( 5%-os ÁFA, hitelmoratórium, alacsony kamatozású hitelkonstrukciók stb. )

Ha TE is ingatlanbefektetésen gondolkodsz, kellő körültekintéssel kell meghoznod döntésed. Előzetesen meg kell vizsgálni, hogy milyen módszerrel válaszd ki az ingatlant, hogy milyen hozamra számíthatsz, és hogy milyen kockázatokkal kell számolnod.

Ha ebben szakértő segítségét kérnéd, csapatunk szívesen áll rendelkezésedre és segít neked megtalálni a tökéletes ingatlant.

Befektetési ingatlanok

Ezen felül, ha az ingatlan teljes kezelését is ránk bíznád, bővebb infót ITT kaphatsz.

Kedvcsinálásképpen röviden bemutatjuk portfóliónk két, kimondottan befektetési céllal hasznosítható ingatlanát, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! Mindkettő jelenleg is maximálisan kihasznált. Ha mellettük döntesz, akár bérlőkkel együtt is átadható.

Első ingatlanunk Szegeden, a Klinikák és a TIK közvetlen közelében található.

Az 1988-ban épült négyszintes sorház, 8 külön zárható szobával, hatalmas nappalival és étkezővel rendelkezik. Nettó alapterülete 205 m2.

Az ingatlan teljes felújításon esett át, télen a kellemes melegről padlófűtés gondoskodik.

Irodaháznak és magánrendelőnek is kitűnő választás lehet, de belvárosi elhelyezkedése miatt akár rövid illetve hosszútávú lakáskiadásra is alkalmas.

Íme néhány kép az ingatlanról:

Ha többet szeretnél róla tudni, az alábbi linken megteheted:

https://arthomeingatlan.hu/listings/16894/

Másik befektetési ingatlanunk is Szeged belvárosában található.

Különlegessége, hogy 5 külön bejáratú apartmannal rendelkezik, amelyek mindegyike galériázott.

A legkisebb apartman 32 m2 a legnagyobb 48,5 m2. A lakásokhoz egy közös használatú 15 nm-es függőfolyosó is tartozik.

Az ingatlan  összes nettó alapterülete 163 m2.

Mindegyik lakás bútorozott, rendelkezik klímával, smart tv-vel, internettel, felszerelt konyhával, mikróval, hűtőszekrénnyel.  Kialakítása, hangulata, bútorzata különleges és legfőképpen egyedi.

Ehhez hasonlót Szegeden biztosan nem talál!

A leendő tulajdonosnak már semmivel sem kell bajlódnia. Rövid és hosszútávú kiadásra is alkalmas.

(Az ingatlanok eladási árát a bérleti díjak/lehetséges további bevételek (rövidtávú kiadás) alapján határoztuk meg. A felmerülő költségek miatt 11 hónappal számolunk egy évben, így extra költséggel nem kell számolni. )

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.