+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás
Foglalt

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
60 m2
Irányár
250.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
293299

Új építésű, nappali + 2 hálószobás lakás rövid távra kiadó a Belvárosban

Leírás

A Széchenyi tér közelében, új építésű, liftes társasház 3. emeletén található ez a hatalmas erkéllyel rendelkező, modern lakás, ami néhány hónapra, egyetemi félévre is bérelhető.
A lakásban minden új, teljesen felszerelt, gépesített és bútorozott. A nappali a konyhával egybenyitott térben, amerikai jellegű helyiségben található. A konyhát úgy alakították ki, hogy ideális legyen akár vendégek fogadására is, a beépített gépek (elektromos sütő, beépített főzőlap, mikrohullámú sütő, páraelszívó, és a mosogatógép), valamint a sok szekrény és a tárolóhelyek is hozzájárulnak ahhoz, hogy mindig rendezett és jó hangulatú legyen a lakás központja. Innen nyílik egy plafonig érő üvegportál ajtón keresztül az erkély, ami a lakás teljes hosszában fut. A 2 külön bejáratú hálószoba franciaággyal bútorozott, a maximális kényelem érdekében. A lakásban mosógép és klíma is rendelkezésre áll.

Ideális lehet egyetemi félévét itt töltő diákok, esetleg vendégprofesszor, projektmunkát végző munkatársak, ügyfelek vagy kutatók számára, vagy olyan fiatalok részére, akik az összeköltözést közös/első lakásuk vásárlást tervezik, vagy belevágtak egy hónapokig elnyúló felújításba, és erre az időre egy minden igényt kielégítő, problémáktól mentes kényelmes lakásra vágynak.
Rezsije kiszámítható, 35.000 Ft körül mozog a közös költséggel, és a net/TV-előfizetéssel együtt.

Parkolni a környéken fizetős zónában lehetséges. 2 havi kaució kifizetése szükséges. Előre is foglalható. Foglalással és szabad időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok