+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Újszeged, Páncél köz
Alapterület
45 m2
Irányár
200.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
307985

Földszinti, kertkapcsolatos apartman - 1-6 hónapra kiadó Újszegeden, a Liget közelében

Leírás

Jól felszerelt, apartmanként is működő lakás bérelhető rövidebb időszakra, 1-6 hónapra. Újszegeden, nagyon csendes, nyugodt, forgalomtól szinte teljesen mentes utcában található ez a sok extrát kínáló szálláshely, ahova most lehetőség nyílik bekuckózni szeptember és június között néhány hónapra időre is. Az apartman nyári időszakban szálláshelyként működik.

Az Apartman légkondicionálóval ellátott. A konyhasarok teljesen felszerelt. Ágynemű és törölköző biztosított. A bérlők részére az infra szauna és az úszómedence használata egyeztetett időpontba biztosított. Újszeged csendes, kertvárosi részének a szívében található, mindössze 150 m-re a buszmegállótól és 20 percnyi séta távolságra a Széchenyi tértől és a Tiszától. A legközelebbi bevásárló központ, a Szeged Nova. A közelben van a felújított Erzsébet Liget ahol sétáló és kerékpár utak, futópályák fogadják a kikapcsolódni vágyókat.

Ideális lehet egyetemi félévét itt töltő diákok számára, projektmunkát végző munkatársak, ügyfelek vagy kutatók számára, vagy olyan fiatalok részére, akik az összeköltözést közös/első lakásuk vásárlást tervezik, vagy belevágtak egy hónapokig elnyúló felújításba, és ez időre nyugodt és pihentető helyre vágynak beköltözni. Bárkinek, akinek fontos a kényelem és nyugalom a következő néhány hónapban.

2 hónapnál hosszabb bérlés esetén 2 havi kaució kifizetése szükséges. Előre is foglalható. Foglalással és szabad időpontokkal kapcsolatban keressen bizalommal.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok