+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Korányi fasor
Alapterület
123 m2
Irányár
2.000 € / hó
Hirdetés azonosító
291905

Romantic Riverview Bestern szálláshely

Leírás

Teljes apartman ára: 40.000 Ft / éjszakától időszaktól függően. Kérje egyedi ajánlatunkat akár teljes hónapra vonatkozólag.

Elegáns, kényelmes apartmanunk a nagy terek és a luxus kedvelőinek.

Az nappali-étkező-konyha van az apartman középpontjában, ami tekintélyes méretéből adódóan megfelelő színtere lehet egy ebéd vagy vacsora elkészítésének vagy esti borozgatásnak. Minden adott hozzá, hiszen a konyhában az alapvető eszközökön kívül beépített sütő, mikrohullámú sütő, beépített hűtő fagyasztóval, mosogatógép és vízforraló is megtalálható. Extra elemként szolgál a konyhapult alatt beépített borhűtő is. Vendégeinknek teaválogatással is kedveskedünk valamint Nespresso kávégép áll rendelkezésre egy welcome kávékapszula csomaggal. A bekészített borválogatásból is vásárolhatnak vendégeink.

A hálószobák egymásból nyílnak, mindkét helyiségben franciaágy szolgálja a vendégek kényelmét. A nagyobb hálószobában LCD tv, valamint a hatalmas ablakok előtt egy dolgozósarok is helyet kapott. A belső szobából nyílik a terasz, gyönyörű kilátással a folyóra.

A lakás elektromos redőnyökkel felszerelt, a megfelelő hőmérsékletről a minden szobába felszerelt klíma gondoskodik. Az internetelérés ingyenesen biztosított.

A tusolós fürdőszobában két mosdókagylós szekrény található nagyméretű tükörrel, toalettel és bidével. Illetve külön helyiségben még egy toalett kapott helyet.

Az apartman kulcsszéffel ellátott, így a megérkezés nincs időhöz kötve, bármikor érkezhetnek vendégeink.

Nézz szét az apartmanban: https://webseta.hu/r2133998

EG21003933

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

ArtHome Szálláshely

ArtHome Szálláshely

Szálláshelyeinkkel kapcsolatos ügyintézés - SZEGEDI IRODA

+36-70-000 2092

stay@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok