+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás Boldogasszony sugárút
Csak nálunk! Foglalt

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Boldogasszony sugárút
Alapterület
80 m2
Irányár
600 € / hó
Hirdetés azonosító
292109

Modern klasszikus albérlet - erkéllyel, a Hősök kapujánál

Leírás

2024 július végétől elérhető. Új berendezést kapott ez a klasszikus 80 m2-es, nappali plusz 2 külön szobás lakás, hogy új lakói kényelmét maximálisan tudja szolgálni. Ebben a lakásban, a város szívében, az egyetemek, TIK közvetlen közelében, egy első emeleti, erkélyes, légkondicionált lakásban töltheti a következő tanévet 2 (esetleg 3) szerencsés diák, de párok, vagy családok számára is jó választás lenne. Tökéletes verzió az esetleges home-office vagy online oktatás időszakában is, hiszen szuper helyen, kis lakószámú társasházban, tágas privát szobákban és jól felszerelt, gépesített lakásban még ezek a helyzetek is kellemesebben megoldhatóak. A lakáshoz parkolóhely is tartozik a zárt udvarban. Megközelítése automata kapunk keresztül, közvetlenül a Boldogasszony sugárútról történik.

A nappali vidám, kényelmesen berendezett, légkondicionált. Innen juthatunk ki az erkélyre, ahová a reggeli nap csalogat kávézni, és minden bizonnyal az esti borozgatások és beszélgetések színtere is ez lesz. A két hálószoba franciaággyal, íróasztallal és ruhásszekrénnyel berendezett. Minden ablak szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott, hő- és hangszigetelő műanyag.
A konyha gépesített, mosogatógéppel, elszívóval, kombinált hűtővel, kávégéppel, mikróval, és teljesen felszerelten várja új bérlőit.

A bérleti díjon felül fix havi 75.000 Ft fizetendő, (kb 200 €) ami magában foglalja a közös költséget, és egyúttal a víz-, gázfogyasztás, a szemétdíj és a fűtés átalánydíját is, valamint az internet költségét. Az épület házközponti fűtési rendszerű, de a hőmérsékletet lakásonként lehet szabályozni. A lakbér euróban vagy USA dollárban fizetendő: 650€/hónap, a többi díj elszámolása elsődlegesen forintban történik. De igény szerint ez is rendezhető EUR vagy USD pénznemben.

Ajánlom ezt a lakást diákoknak, és családoknak egyaránt. Kisállat megegyezés szerint hozható, a dohányzás nem megengedett a lakásban.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok