+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás Borbás utca
Csak nálunk!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Alsóváros, Borbás utca
Alapterület
55 m2
Irányár
160.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
322484

Nappali + 1 szobás lakás kiadó a Mátyás téren. Remek opció pároknak, vagy igényes egyetemistának.

Leírás

A Mátyás király tér nyugodt szomszédságában kiadó ez a tágas, világos, második emeleti lakás. Az épület újszerű, a lépcsőház nagyon jó állapotú, rendezett. Elrendezése leginkább párok részére ideális, bár egy fő önállóságra törekvő egyetemista számára is remek alternatíva lehet a jó elrendezésű 55 m2-es élettér. Belépve egy folyosóra érkezünk, ahol hatalmas, tükrös beépített szekrény található. A felújított, modern konyhában kapott helyet az étkező, és ide került beépítésre a mosógép is. A lakás teljesen felszerelt, gépesített. A tér nyitott, kiválóan alkalmas vendégek fogadására. A lakás központi helyisége a fényes nappali, ami a konyha-étkezővel közvetlenül összekötött. Itt rendezték be a dolgozó/tanuló sarkot is. A hálószoba a lakás távolabbi végében nyugodt pihenést biztosít, még akkor is ha a lakók különböző időbeosztással dolgoznak/tanulnak. A fürdőszobában kád található. A WC külön helyiségben kapott helyett.

A lakásban nincs klíma, viszont minden ablak redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt, és a nyári napokon is kellemesen hűvösen tartható. A rezsi elszámolása havi fogyasztás alapján történik, egyedi mérőkkel. A társasház udvara zárt, védett, parkosított, gondozott zöld terület, ahol lehetőség nyílik piknikre, nyugodt elvonulásra, beszélgetésekre, vagy akár grillezésre is.

A lakás minimum 1 évre bérelhető ki. Kisállat tartása és dohányzás nem megengedett. 2 havi kaució és az első havi bérleti díj kifizetése után költözhető. Kiváló helyen, az egyetemi campus közelében található, a belváros, a vasút és buszpályaudvar is könnyen megközelíthető, a parkolás pedig ingyenes az utcán, de igény szerint parkoló is bérelhető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok