+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Újszeged, Kállay Albert utca
Alapterület
45 m2
Irányár
1.600 € / hó
Hirdetés azonosító
296835

Nature in the city upper storey bestern

Leírás

Teljes apartman ára: 28.000 Ft / éjszakától időszaktól függően. Kérje egyedi ajánlatunkat akár teljes hónapra vonatkozólag.

Újszegeden, a Kállay Albert utcában találhatók legújabb szálláshelyeink. Zöld környezetben, ingyenes parkolással várjuk Vendégeinket a Tiszától és az Aquapolis fürdőtől karnyújtásnyira. A két apartman lehetőséget ad baráti társaságoknak vagy nagyobb családnak, hogy egy helyen de mégis külön szálljanak meg.

A stílusosan berendezett amerikai konyhás nappali mellett, kényelmes boxspring ágyas hálószoba és prémium minőségű ágynemű szolgálja Vendégeink kényelmét. A nappaliban LCD TV van, az internetelérés ingyenesen biztosított. A konyhában az alapvető eszközökön kívül beépített sütő, mikrohullámú sütő, beépített hűtő fagyasztóval, mosogatógép, kapszulás kávéfőző és vízforraló is megtalálható. A fürdőszobában tusoló van és a mosógép is itt található, a WC külön helyiségben kapott helyet.

A lakás természetesen klimatizált, a nappaliban és a hálószobában is klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Két nagy méretű erkély tartozik a lakáshoz, kényelmes bútorokkal, kellemes helyszínt biztosítva a reggelinek vagy az esti borozásnak.
Vendégeinknek teaválogatással is kedveskedünk valamint Nespresso kávégép áll rendelkezésre egy welcome kávékapszula csomaggal. A bekészített borválogatásból is vásárolhatnak vendégeink.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

ArtHome Szálláshely

ArtHome Szálláshely

Szálláshelyeinkkel kapcsolatos ügyintézés - SZEGEDI IRODA

+36-70-000 2092

stay@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok