+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Vendéglátás

Elhelyezkedés
Móraváros
Alapterület
268 m2
Irányár
265.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
297027

Eladó vendéglátó egység, akár 3 szintes családi házként is

Leírás

Jól ismert szegedi étterem, rendezvényház, panzió Szegeden eladóvá vált.

A 268 m2-es ház egy 384 m2-es sarki telken helyezkedik el. Az ingatlan 2004. óta működött étteremként, rendezvényházként, panzióként, jelentős vendégforgalommal. Az éttermi részből hátulról jutunk a zárt udvarra, ahonnan szép kovácsoltvas korlátos lépcsőn jutunk fel az emeletre és jutunk le a pincébe. A zárt udvaron nyáron kerthelyiséget üzemeltettek a tulajdonosok. A sarki telek mindkét utca felől kapuval rendelkezik, így mindkét oldalról megközelíthető.

A kamerával és riasztóval felszerelt ingatlan a 2000-es évek elején épült dupla blokktéglából, beton alapra. A ház jól karbantartott, jó állapotban van jelenleg is.

A mindhárom szinten klimatizált ingatlan fűtését gázcirkó kazán biztosítja, a földszinti étteremben és az emeleti panziórészben padlófűtés van, míg a pincében radiátorok kerültek elhelyezésre.

A 40-50 fő befogadására alkalmas földszinti éttermi rész bárrésszel, meleg és hidegkonyhával, valamint mellékhelyiségekkel rendelkezik.

Az emeleten található panzió 5 különnyíló szobával - melyekből két szoba 3 ágyas és három szoba 2 ágyas -, 3 külön fürdőszobával - melyekből 1 fürdő kádas, a másik 2 fürdő tusolós- és egy teakonyhával rendelkezik. A szobák klímával felszereltek, ablakaik redőnyözöttek. A panzió felett jelenleg beépítetlen padlástér van.

A pincében egy 60 fős nagy terem helyezkedik el, amely bármilyen alkalom, családi ünnep, összejövetel remek helyszíne lehet. Itt található még a mosoda, a kazánház, valamint a mellékhelyiségek.

Ajánlom azoknak az ingatlant, akik tágas, kényelmes családi házra vágynak, de azoknak is, akik akár vállalkozásban is kipróbálnák magukat.

Kapcsolati adatok

Dr. Maróti Kinga

Dr. Maróti Kinga

Ingatlanszakértő, egyéni ügyvéd - SZEGEDI IRODA

+36-30-850 0098

m.kinga@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok