+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Vitéz utca
Alapterület
71 m2
Irányár
65.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321436

Eladó szuper BELVÁROSI tetőtéri lakás liftes házban, teremgarázs beállóval

Leírás

Belvárosi, szuper helyen, liftes és fiatal társasházban, tetőtéri, tágas, fényes, nagyon nyugis, gardróbos, kandallós. Kiváló adottságokkal rendelkező lakás eladó a Vitéz utcában. Befektetésnek örök értékálló, saját célra pedig hosszú távra jó döntés.
A társasház 2005-ben épült. Régóta üzemelő üzlet és iroda található a földszintjén. Nagyon rendezett a környezete, néhány éve felújított homlokzata, rendben tartott lépcsőháza és közös terei vannak. Kis létszámú lakásszámmal, szintenként 2 lakóegységgel egy igen nyugodt és csendes közösségben találja meg otthonát (vagy kiadó lakását) az új tulajdonos. A lakáshoz az automata garázskapuval nyitható, utcáról nyíló teremgarázsban egy kisebb autó parkolására alkalmas beállóhely is tartozik.

A lakás az épület legfelső szintjén, a negyedik emeleten található, ahova lifttel juthatunk fel kényelmesen. Bruttó alapterülete 103 m2. Magassága, tetőtéri kialakítása és a tetőtéri ablakok miatt mindig világos, és mindig privát marad, sehonnan nem lehet belátni. Minden ablakra szúnyoghálót és sötétítőt szereltek.
A lakásba lépve egy tapétázott előszoba fogad minket. Innen a folyosón továbbhaladva találunk egy gardróbos, klímatizálható hálószobát, illetve egy ablakkal is rendelkező méretes külön gardrób szobát. A lakás központi helyisége a tágas, egybenyitott konyha-étkező-nappali helyiség, amit egy gázzal működő látványkandalló tesz hangulatossá. A hely bőven elég arra, hogy otthonos ülőgarnitúrával és étkezőasztallal a közösségi élményt garantálja. Klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Lehetséges berendezésre látványterveket a fotók között talál!
A konyha beépített gépekkel felszerelt (elszívó, mosogatógép, elektromos sütő, és gázzal működő főzőlap), illetve a hűtőnek is beépített szekrényben alakítottak ki helyet.
Ezen kívül egy jó méretű, beépített szekrénnyel praktikussá varázsolt hálószoba, egy különálló WC (bidével), és egy jól használható, kádas fürdőszoba része még a lakásnak. Ez utóbbit néhány éve felújították, friss csempéket kapott. Mindkét szoba parafával burkolt, ez igazán fokozza a kényelem érzését.
A fűtést és a használati meleg vizet gázkazán biztosítja, a lakás minden helyiségben radiátorokkal rendelkezik.
A lakást jelenleg bérlő lakja, aki akár hosszabb távon is maradna megegyezés után, így a befektetés azonnal jövedelmezővé válik.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok