+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Jósika utca
Alapterület
92 m2
Irányár
59.300.000 Ft
Hirdetés azonosító
316402

Felújított, azonnal költözhető, 2 lakrészes, belvárosi lakás

Leírás

Szegeden belvárosában, a Jósika utcában található, 92 m2-es, magasföldszinti tégla lakás, mely akár lakhatásra, akár befektetésnek is kiváló lehetőség.
Az ingatlan 2023-ban esett át korszerűsítésen, amikor a teljes műszaki és esztétikai felújítás mellett két külön lakrészt alakítottak ki benne. A közös előtérből nyílnak a lakások, melyek így teljesen szeparáltak, de egyben is kiválóan használható az ingatlan.
Az egyik lakás 30 m2-es stúdió, ebben a lakrészben található egy nappali-konyha galériával, ahol a hálórész helyezkedik el. Egy tágas, modern, tusolós fürdő-wc és egy kényelmes előszoba egészíti ki ezt a garzont.

A nagyobb lakás 60 m2-es, itt egy konyha- étkező és két külön, óriási szoba van, külön bejárattal. A fürdőszoba itt is tusolós. Ebben a lakrészben van egy fedett, átrium jellegű terasz is.

Az ingatlan műszakilag ketté van választva, külön mérőkkel ellátva, így két külön bérlő esetén is zökkenőmentes a fűtés, áram és vízhasználat, a rezsi költség megosztott.
A külső nyílászárók az eredetiek, a belső nyílászárókat cserélték részben, megtartva a lakásnak polgári jelleget adó nagy, faragott ajtókat. A parketta felcsiszolt, gyönyörű, a kislakásban laminált padló, a többi helyiségben hidegburkolat van.
A ház régi, polgári, karbantartása, felújítása folyamatos, az elmúlt években a tető, a felső 2 szint és az udvar felújítása történt meg.

Az ingatlan elhelyezkedése és infrastruktúrája kiváló, minden fontos szolgáltató a közelben elérhető. A Belváros szívében helyezkedik el, a Zsinagóga és a Dugonics tér 2 perc, a TIK 8 perc sétára található.

Ideális lehet két generációnak vagy akár befektetés gyanánt.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

Tulajdonos, ingatlanszakértő, JADE tanácsadó

+36-70-967 6150

kj.reka@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok