+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás Fűrész utca
Csak nálunk! Foglalt

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Rókus, Fűrész utca
Alapterület
54 m2
Irányár
32.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
321663

Felújítandó befektetési ingatlan az Árkádnál

Leírás

Eladó felújítandó lakás az Árkád mögött – Kivételes lehetőség!

Eladásra kínálunk egy nappali + 1 szobás, 54 nm-es lakást Szeged egyik legjobb elhelyezkedésű részén, a Fűrész utcában, az Árkád bevásárlóközpont közvetlen közelében. Ez a második emeleti ingatlan egy 3 szintes épületben található, és teljes felújítást igényel, így tökéletes választás azoknak, akik saját elképzeléseik szerint alakítanák ki új otthonukat.

A lakás különlegessége, hogy a konyhát és a kamrát egy fal választja el egymástól, amit könnyedén el lehet távolítani, így egy tágas, modern konyhát alakíthatsz ki. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási erkély is, amely ideális helyszín lehet a reggeli kávézáshoz vagy a délutáni pihenéshez.

Az alacsony rezsiköltségnek köszönhetően a lakás fenntartása kedvező: a közös költség 11.000 Ft havonta. A lakás elhelyezkedése is kiemelkedő: az Árkád mindössze 1 perces sétára található, a belváros pedig 5 perc alatt elérhető.

Ez a felújítandó lakás tökéletes választás lehet fiatalok számára, akik első otthonukat keresik, vagy befektetőknek, akik kiemelkedő hozamú ingatlant szeretnének vásárolni. Ne hagyd ki ezt a ritka lehetőséget!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő, JADE tanácsadó, marketing

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok