+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás Nemestakács utca
Csak nálunk!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Nemestakács utca
Alapterület
62 m2
Irányár
41.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293276

Befektetési célra tökéletes tégla lakás az Egyetemek mellett

Leírás

A Nemes takács utca, Petőfi Sándor sgt. felőli részén található az alábbi, 62 nm- es, fiatalos tégla lakás.

Egy négyszintes épület második emeletén helyezkedik el, praktikus elrendezése és lokációja miatt nagyon kedvelt a bérlők körében.

A lakásba lépve balra kapott helyet a tágas és világos nappali, ahol egy étkezőasztal is kényelmesen elfér. Jobbra van a konyha, beépített bútorral és gáztűzhellyel.

A folyosón tovább haladva sorban, a külön helyiségben található WC és kádas fürdő következik. A két, külön bejáratú hálószoba egymással szemben van, az utcára néznek.

A lakás - a fürdő és a WC kivételével- laminált parkettával burkolt. Fűtése ventilátoros- elektormos konvektorokkal biztosított. Az ablakok műanyagok, szobánként egy- egy szúnyoghálóval felszereltek.

Lokációja tömegközlekedés szempontjából is kiváló, hiszen a 4-es, 1-es villamos, valamint több busz útvonalának csomópontjában helyezkedik el. A belváros, így a sétáló utca, üzletek, bevásárlóközpontok, éttermek, kávézók gyalog is pár perc sétával megközelíthetőek.

Az eladó euróban kéri a vételár kifizetését, ez feltétele a vásárlásnak! A forintos ár, az árfolyam függvényében változhat! Eur összeg: 118 000 €

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok