+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Északi városrész, Csongrádi sugárút
Alapterület
47 m2
Irányár
31.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
321649

Másfél szobás eladó panel lakás a Diófánál

Leírás

Eladó másfél szobás, felújított panel lakás a Diófánál

Eladásra kínálunk egy remek állapotú, másfél szobás panel lakást Makkosháza egyik legkedveltebb részén, egy 10 emeletes épület 7. emeletén. Az ingatlan kiváló választás lehet mindazok számára, akik egy modern, alacsony rezsiköltségű otthont keresnek.

A ház részt vett a panelprogramban, ennek köszönhetően az épület teljesen felújított, beleértve az új nyílászárókat, redőnyöket és szúnyoghálókat is. A lakás további előnyei közé tartozik az Electrolux klíma, amely a forró nyári napokon biztosítja a kellemes hőmérsékletet, valamint a beépített firelé, amely garantálja az extra biztonságot.

Az alacsony rezsiköltségek miatt a lakás fenntartása rendkívül kedvező: a közös költség mindössze 11.000 Ft, a fűtés pedig csupán 8.000 Ft havonta. Az épületben a lift nemrégiben felújításra került, a lépcsőház pedig karbantartott, tiszta és rendezett.

Ez a lakás tökéletes választás lehet fiatal pároknak, egyedülállóknak vagy akár befektetőknek is, akik egy azonnal költözhető, kiváló ár-érték arányú ingatlant keresnek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, megtekintés miatt keressen bizalommal!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szerencsés Tilla

Szerencsés Tilla

Ingatlanszakértő, JADE tanácsadó, marketing

+36-20-997 3498

sz.tilla@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok