+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Felsőváros
Alapterület
185 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
311289

Remekül hasznosítható, akár vállalkozásra vagy több lakóegységre osztásra is alkalmas sorház eladó Felsővárosban

Leírás

Felsővárosban vált eladóvá ez az 1986-ban épült sorház. 3 belső szintje és jó kialakítása miatt alkalmas lehet nagycsaládosoknak, 2 generációnak, vagy olyanok számára, akik a földszinten berendeznék vállalkozásuk székhelyét (fodrász-kozmetikus, ügyvédi vagy könyvelő iroda, magántanár, varroda, kutyakozmetika, stb) és a felső szinteken alakítaná ki a családi életteret. Ha valaki panzió vagy diákszállás/magánkollégium üzemeltetésében gondolkodik, feltétlenül nézze meg, remek potenciált látna benne, a jól használható közösségi terek, több vizesblokk és kellemes méretű szobák elrendezésének köszönhetően.

A ház belső 3 szintes, hasznos alapterülete 185 m2. Az utcafronton előkert, és egy utcai bejáratú garázs található, és az épület hátsó kertjét is a földszintről közelíthetjük meg. A földszinti helyiségek ablakai is kerítéssel védettek, a gyalogforgalomtól távol esnek.
A földszinten az előszoba mellett egy méretes fürdőszoba, egy dolgozószoba, a kazánház/tároló, és egy konyhának kialakítható külön helyiség kapott helyet.
Nyitott lépcsőkön jutunk a fentebbi emeletekre. Az első szint teljesen egybe nyitott, sok lehetőséget rejt. Jelenleg itt található az étkezős konyha, a nappali, és 2 funkciójában jól elkülöníthető erkély: a hátsó kertre néző kellemes pihenő loggia, illetve az utca felé nyitott terasz, ahol kültéri ebédlőasztal is kényelmesen elfér. Ez a szint is saját mellékhelyiséggel rendelkezik. Ez a szint igazán élhető, gyermekes családok számára nagyon praktikus. Egész nap fényes, körbenapozott, és ráadásul az utca forgalmától is távol van.
A tetőtérben kapott helyet minden a 3 hálószoba, egy nagy méretű fürdőszoba, egy nagyon hasznos gardrób és egy olvasósarok. Itt lelelheti meg mindenki a privát, személyes terét, vonulhat el csendesen.
Minden szoba szép állapotú, részben felújított parkettaburkolattal rendelkezik, amit érdemes megőrízni. Az ingatlan korához képest jó állapotú, a fürdőszobák és hidegburkolatos helyiségek felújítása időszerű, viszont végeztek fejlesztéseket az elmúlt években, pl:
- modern, műanyag nyílászárókat kapott 2019-ben,
- újonnan beszerelt Baxi Luna DuoTec 1.24+ERP kondenzációs fűtő kazángázkazán biztosítja a meleget - radiátoros hőleadókon keresztül.
- 2020-ban beépítésre került 2 db hűtő fűtő klíma is.

Elhelyezkedése kedvező: üzletek, oktatási intézmények, orvosi rendelő, hivatali épületek és tömegközlekedés és található a környéken. Nem fizető parkoló övezet.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok