+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Szőreg
Alapterület
980 m2
Irányár
109.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
299844

Telephely vagy családi ház műhellyel Szeged-Szőreg határában

Leírás

A Makai úton található 980 m2-es telek, 110 m2-es főépülettel és két csarnokkal.
A ház 2020-ban épült téglából, jelenleg irodaként használják, de lakás céljára is ideális elosztású, kényelmes épület. Az utcára két helyiség néz (utcafrontra épült az épület), az udvarra a tágas nappali-konyha nyílik. Nagyméretű tusolós fürdőszobája szintén a központi helyiségből közelíthető meg, de van egy második fürdőszoba is a garázs-műhelyben, külön mellékhelyiséggel. Itt elektromos kaput szereltek fel és nagy belmagasságának köszönhetően bármilyen műhelynek ideális.
A ház újszerű állapotban van, műanyag nyílászáróinak köszönhetően és a korszerű fűtésrendszer miatt rezsije kifejezetten alacsony. Klímával és kamerarendszerrel felszerelt, a riasztó be van vezetékelve. 3 fázis van kialakítva.

Az udvarban két csarnok is épült, az egyik favázas szerkezetű (110 m2), a másik acélszerkezet (140 m2).

Teherautóval könnyen megközelíthető, az útról a beállás és rakodás is zökkenőmentes.

A környék kereskedelmi célra vagy telephely kialakítására is ideális, főúton van, de mégis attól távolabb, egy szervíz-útról közelíthető meg. Mind Szeged mind pedig a környező települések gyorsan elérhetőek.

Ideális választás építőipari cégeknek vagy bármilyen tárolást, lerakatot igényló tevékenységre, de családi otthonnak is jó választás, ha új tulajdonosa otthona mellett tervezi vállalkozását működtetni.

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok