+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Ház Temesvári körút
CSOK PLUSZ

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged, Temesvári körút
Alapterület
210 m2
Irányár
139.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
307375

Újszegedi kertes ház- rengeteg lehetőséggel

Leírás

Családi ház? Panzió? Telephely vállalkozásnak? Mindhárom célra kitűnő választás lehet az alábbiakban bemutatásra kerülő ingatlan.

760 nm -es telken található az 1960- as években épült tégla ház, mely teljes belső felújításon ment keresztül. A 210 nm- es ház kétszintes és tartozik hozzá egy külön bejáratú -jelenleg- üzleti célra hasznosított melléképület is.

A földszinten tágas előtérből nyílik a hatalmas nappali, ezen kívül egy konyha étkezővel, egy tusolós fürdőszoba WC- vel és egy hálószoba, hozzá tartozó fürdőszobával valamint egy félszoba található. A hálóból és a félszobából is kiléphetünk a "pont jó" méretű kertbe.

Az emeletre tartva, egy fél szinttel feljebb hangulatos terasz kapott helyet, ami az udvarra néz. A felső szinten 3 szoba, egy tágas fürdőszoba káddal és tusolóval valamint egy külön mellékhelyiség található.

Tökéletes családi háznak, mert mindenkinek meglehet a saját kis birodalma de együtt is lehet a család. Kiváló vállalkozásnak, telephelynek, mert könnyen megközelíthető, jó helyen van, külön irodákat lehet kialakítani.
Magánszálláshely szolgáltatás, panzióztatás célra minden adott, a vizesblokkok kialakításra kerültek, a szobák készen állnak a vendégek részére.

A felújítás során kicserélték a villanyhálózatot, korszerűsítették a fűtésrendszert, az ablakokat 3 rétegű műanyag nyílászárókra cserélték.

A Tisza és a város közelsége teszi még vonzóbbá, érdemes egy látogatást tenni ebbe a valóban sok lehetőséget rejtő ingatlanba.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok