+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Hódmezővásárhely Eladó Lakás Bajcsy-Zsilinszky
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Hódmezővásárhely - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Bajcsy-Zsilinszky
Alapterület
101 m2
Irányár
29.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
304620

Kertkapcsolatos lakás eladó a Tram train vonalán Vásárhelyen

Leírás

Romantikus hangulatú, műemlék jellegű, több célra is remekül használható udvari lakás eladó a Bajcsy-Zsilinszky utcán. A 101 m2-es, földszinti lakás legkarakteresebb eleme a hatalmas, boltíves bejárati ajtó és üvegportál, amin keresztül a déli fekvésű, fénnyel elárasztott étkező-hallba érkezünk. Jelenlegi tulajdonosai le sem tagadhatnák a növények iránti szenvedélyüket, hiszen egy varázslatos télikertben érezhetjük magunkat amint belépünk. Kétségtelenül ez a lakás központi tere.
Innen nyílik a nappalinak használt középső szoba, a konyha, a fürdő és a különálló WC, illetve egy kamra helyiség. A nappaliból további 2 külön nyíló szobába juthatunk, amik az utcára néznek. Ezek a helyiségek eredeti faragott faajtóval összenyithatóak igény szerint.
A belmagasság bőven 4 méter feletti az egész lakásban. Ezt praktikusan kihasználták és a nagyobbik szobát galériás megoldással ketté osztották, valamint egy nagyon hasznos tárolót is létrehoztak a vizesblokkok felett.
Egy nagyobb létszámú családot is kényelmesen kiszolgáló konyhában rendelkezésre áll 2 hűtő, mosogatógép és egyéb konyhai gépek, amiket megegyezés szerint szívesen a lakással együtt átadnak a tulajdonosok. Épp úgy, mint bármelyik bútort, ha erre az új vevőnek szüksége lenne.
A fűtés gázkonvektoros megoldással üzemel. Korábban használt kémények visszaállításával, vagy új építésével akár cserépkályha, vagy központi rendszerű gázkazán is beépíthető. A vizet éjszakai áramról üzemelő elektromos bojler melegíti. A vezetékeket 2 ütemben cserélték, már mindenhol réz kábelek találhatóak.
Az utcáról szárazkapu bejárón keresztül jutunk a kertbe. Autóval is ezen keresztül közelíthető meg a saját garázs, ami kötelezően megvásárolandó. Ára 4M Ft.
Összesen 4 lakóegység található itt, melynek lakói közösen használják és gondozzák a belső udvart. Mindenki a saját lakásához tartozó padlástérrel, és előkerttel rendelkezik. Közös költség szinte nincs. Az ingatlanhoz tartozik még egy üzlethelyiség és egy raktár, mindkettő az utcafrontról nyílik.
A falak és a nyílászárók állapota jó, bár több, mint 100 éves az épület. Az utcai ablakokat és a belső kétszárnyú ajtókat szépen megőrízték, jól karbantartották. Az udvari üvegportált az elmúlt évek során cserélték műanyagra, hogy ezáltal több fény jusson a lakásba és energia szempontjából hatékonyabbá váljon.
A lakás tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok