+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
MIÉRT AZ ARTHOME?

Az ArtHome az a hely, ahol valóban megoldódnak ingatlanügyeid.

Az ArtHome egy helyi vállalkozás, melynek születését az ingatlanszakma különböző területein szerzett, sokéves tapasztalat és rengeteg munka előzött meg. Nem törekszünk arra, hogy óriás vállalkozás legyünk, a célunk, hogy ügyfeleinket személyre szabott, igényeiknek maximálisan megfelelő szolgáltatásban részesítsük. Csapatunk szakértelemmel, helyi piaci ismerettel, nagy lelkesedéssel és az ingatlanszakma iránti alázattal áll rendelkezésedre. 

Hisszük, hogy ez egy szép és nemes szakma, hiszen komoly és fontos döntésekben lehetünk ügyfeleink segítségére. Professzionális, hasznos tanácsot adni, teljeskörű szolgáltatást nyújtani – ez volt a célunk, amikor megálmodtuk az ArtHome-ot.

Ingatlan keresés – Ingatlancélú befektetések

Hozzáértésünket és tapasztalatunkat állítjuk munkába, hogy segíthessünk Neked a keresésben – legyen szó befektetési célról vagy otthonod megtalálásáról.

Elsősorban ingatlancélú befektetések koordinációjával, teljeskörű ügyintézésével foglalkozunk. Megtaláljuk, kialakítjuk és kezeljük a befektetési célnak megfelelő ingatlant.
Befektetési csomagokat ajánlunk, kiszámítható megtérüléssel és teljeskörű szolgáltatás-csomaggal. Vállaljuk az ingatlanok kiadását (hosszú-, és rövidtávon), valamint azok menedzselését, kezelését.

Ha új otthonod keresed felmérjük a lehetőségeid, felkutatjuk és segítünk kiválasztani a megfelelő ingatlant, és sikeresen zárjuk a vásárlásod. Részt veszünk az otthonod kialakításában vagy felújításában is, rendelkezésedre állunk a beköltözésig.

Bérbeadás – Lakáskezelés rövid és hosszútávú kiadásnál

Befektetési célú ingatlanod a lehetőségek felmérése és az ingatlan felkészítése után rövid-, vagy hosszútávon adjuk bérbe és teljeskörűen kezeljük azt, az Te igényeidhez igazodva. A hosszútávú kiadásnál a bérlő felkutatásától a kiköltözésig végig segítségedre leszünk.

Rövidtávú bérbeadásnál vagy szálláshely üzemeltetésnél a marketing, a hirdetőfelületek kezelése, és a teljes kezelési folyamat a mi dolgunk, pár napos bérléstől a 1-2 hónapos vendégek kiszolgálásáig.

Ingatlan eladás

Ha eladásban vagy ingatlan-portfoliód átcsoportosításában gondolkozol szakértő tanácsadással állunk rendelkezésedre. Eladni kívánt ingatlanod felmérjük, felkészítjük az eladásra és lehető leghatékonyabb eladási stratégiát alkalmazva rövid idő alatt értékesítjük azt.

Elsősorban Szegeden dolgozunk, de Budapesten, a Balaton környékén és az ország más területein is szívesen állunk rendelkezésedre partnereink által.

Ha eladó, kiadó ingatlanod van, ha új otthonod keresed vagy befektetnél, írj nekünk!

ArtHome weboldal

Honlapunk, mely naponta egyre több látogatót vonz, folyamatosan újul, bővül, hogy mindig megfeleljen a mai elvárásoknak.
Az ingatlanok – háttérrendszerünknek köszönhetően – azonnal, részletes leírással, képekkel és alaprajzzal ellátva kerülnek fel az oldalra, így vevőink késedelem nélkül szerezhetnek azokról tudomást és felvehetik saját tanácsadójukkal a kapcsolatot, aki ellátja az érdeklődőket információkkal illetve leszervezi nekik a bemutatót. Amennyiben még kereső ügyfelünknek nincs ArtHome tanácsadója, úgy az ingatlan mellett található kapcsolattartóval veheti fel a kapcsolatot.
Az eladó ingatlanokon kívül megtalálja weboldalunkon az eladáshoz, vételhez elengedhetetlen információkat, tájékoztatást nyújt egy adásvétel folyamatáról, annak buktatóiról, hogy zökkenőmentes legyen a talán bonyolultnak tűnő folyamat.
Hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát megoldásokra, ezeknek köszönhetően elmentheted keresésed, ajánlhatod ismerősödnek az elmentett ingatlanokat, megoszthatod a tartalmakat, kedvenc ingatlanokat állíthatsz be.
Blog menüpontunk alatt aktuális információkról, ingatlanpiaci trendekről, hírekről szerezhetsz tudomást.

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: arthomeingatlan.hu/adatvedelem/

Miért az ArtHome?

 • mert az ArtHome Szeged legújabb ingatlanirodája, ami 20 éves helyi és külföldi ingatlanpiaci tapasztalatra támaszkodik
 • mert magas színvonalú szolgáltatáscsomaggal állunk rendelkezésedre
 • mert megbízhatóan, folyamatosan fejlődve vagyunk jelen a piacon
 • mert profi ingatlan szakértőkkel dolgozunk, akik elköteleződtek az ingatlanszakma felé
 • mert nekünk az Te igényed az első
 • mert lépést tartunk a nagy hálózatokkal, helyi igényekre alakítva a trendeket
 • mert rugalmasan, személyre szabva dolgozunk
 • mert naprakészek vagyunk, tőlünk elsőkézből értesülhetsz a piaci helyzetről, jogszabályi vagy hitelezéssel kapcsolatos változásokról
 • mert végigkísérjük ingatlanügyed, bízhatsz szakmai segítségünkben a teljes eladási vagy vételi folyamat alatt
 • mert ügyvédeink segítségével – a mi közreműködésünkkel – kedvező áron, zökkenőmentesen intézheted az ingatlanod adásvételét
 • mert szolgáltatásaink kiterjednek az albérleteztetésre, annak folyamatos karbantartására, lakberendezésre is
 • mert teljeskörű tájékoztatással és ügyintézéssel állunk rendelkezésére hitelügyben
 • mert irodánk egyre eredményesebben működik, tranzakciószámunk folyamatosan emelkedik
 • mert csapatunk egyre nő, tanácsadóink profizmusa mind a piaci ár meghatározásában, mind az eladás és kiadás buktatóival szemben hatékonynak mutatkoznak, így lényegesen lerövidítve az eladás/kiadás folyamatát
 • mert irodánk nyitva tartása után kollégáink a késő délutáni órákban és hétvégéken is rendelkezésedre állnak, előre egyeztetett időpontban

Magasabb eladási árat és bérleti díjat érünk el számodra

Szakértő csapatunk ‘staging’ szolgáltatásunkkal vonzóbbá – így könnyebben eladhatóvá és kiadhatóvá – teszi az ingatlanod.

Felkészítjük azt az eladásra/kiadásra, profi marketinget rakunk mögé, így maximalizálva a profitod.

Aktív keresői háttérrel rendelkezünk

Befektetőink folyamatosan várják tőlünk a különböző nagyságú és elrendezésű lakások, házak ajánlatait.

Add be hozzánk ingatlanodat és a lehető legrövidebb időn belül adjuk el azt!

Intenzív albérlet, bérlemény kereső ügyfélkör

Külföldi és magyar bérlőink hozzánk fordulnak, ha váltani szeretnének, hiszen bérleménykezelési szolgáltatásunk kényelmessé teszi számukra lakásbérlést.

Ha kiadó lakásod van, megtaláljuk a számodra ideális bérlőt és levezényeljük a kiadást.

Neked csak hátra kell dőlnöd és Ránk bíznod a lakáskiadást.

Célunk:
Fellendíteni, felvirágoztatni, új életre kelteni ingatlan befektetéseid; megvalósítani ingatlannal kapcsolatos terveid, vágyaid.
Otthont találni, teremteni.
Reméljük Neked is segítségedre lehetünk ebben.