+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Kiadó Lakás Tisza Lajos körút
Csak nálunk!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Tisza Lajos körút
Alapterület
62 m2
Irányár
225.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
301091

Ideális diáklakás kiadó nyugodt, csendes utcában, a központban

Leírás

Kiváló közlekedéssel, központi helyen, a Belvárosban található ez a kiadó polgári lakás. Fiatal pár, vagy 1 gyermekes család számára is tökéletes választás remek elrendezése és kiszámítható rezsije miatt. Vagy ideális 2 diák részére, akiknek fontos, hogy privát kuckójuk legyen, viszont szükségük van olyan tágas élettérre is, ahol vendéget, tanulótársakat fogadhatnak inspiráló, modern környezetben. Ez a lakás 62 m2, és a felújítás során egy kompakt konyhát, zuhanyzós fürdőszobát, külön WC helyiséget és 2 külön hálószobát alakítottak ki a grandiózus, nagy belmagasságú nappalija mellé.
A lakás egy műemlék védett épületben, az első emeleten található. Ablakai csendes utcára, illetve belső udvarra néznek.

A renoválás során figyeltek a karakteres elemek megóvására, viszont az új elemek már a modern igények szerint kerültek beépítésre. A konyhában kombinált hűtő, mikro, beépített tűzhely, főzőlap, illetve még mosogatógép is elérhető. Mosógép szintén rendelkezésre áll. A lakás klimatizált. nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma segít a kellemes hőmérséklet kialakításában. Ház központi hőszivattyús rendszerről vezérelt, de egyénileg szabályozható padlófűtés illetve a klíma is alkalmas időszakos vagy átmeneti fűtésre,
A dohányzás tilos, viszont kis testű házi kedvenc tartása bizonyos feltételek mellett lehetséges. Közös költség kb 15.000 Ft. Az áram saját fogyasztás alapján kerül elszámolásra, a rezsi többi része a átalányként fizetendő (kb 20.000 Ft, ami tartalmazza a hideg és melegvíz használatot, valamint az éves fűtés díját elosztva). 2 havi kaució és az aktuális havi bérleti díjkifizetése szükséges a beköltözéshez.
Kiváló helyen, a Belváros közvetlen közelében, mégis nagyon nyugodt utcában található. Közlekedés szempontjából központi elhelyezkedésű, oktatási intézmények, üzletek, hivatalok, bankok és szórakozási lehetőség is bőven akad a közelben. A lakáshoz garázs is bérelhető, havonta 35.000 Ft-ért.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok