+36 (70) 330 7577

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Alsóváros, Pálfy utca
Alapterület
65 m2
Irányár
190.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
324200

Kiadó tetőtéri lakás családias környezetben, Alsóvároson - azoknak, akik szeretik a kisállatokat, de sajátjuk nincs

Leírás

Szeged nyugodt, családi házas övezetében, a központhoz és egyetemekhez mégis közeli utcában található ez a több lakóegységből álló magánház, amiben kialakításra került egy kedves, nagyon karakteres lakás.
Nem csupán a lakás különleges hangulatú, hanem a közös használatú udvar, ahol egy árnyékot adó és bőven termő szőlőlugas alatt haladunk el, hogy eljussunk a lakrész lépcsőjéig. Közben üdvözöl minket az udvar borzas, ám rettentően jámbor őrzője, egy kutyus személyében. Míg elérjük a tetőtérbe vezető külön bejárati ajtót, biztosan találkozunk még 2 házi cicával is, akik a fedett hallban és a lépcsőfordulóban szeretnek lustálkodni.

A lakásba érve már nagyon privát a légkör. Praktikus kialakításával és egyedi stílusával nyerő választás ez a lakás azoknak, akiknek fontos a közös téren (amerikai konyhás egybe nyitott konyha.nappali-étkező) kívül 2 különálló szoba, az alacsony rezsi (nincs közös költség!). A lakás tágas, világos terei, a modern és otthonos stílus tökéletesen ötvözik a praktikumot a kényelemmel.
A nagy tetőtéri ablakok miatt mindig világos. A ferde falrészekbe rejtett tárolók miatt pedig könnyen rendben tartható, hiszen mindennek találunk helyet.
A lakás infra padlófűtéssel ellátott és hűtéséről korszerű klímaberendezés gondoskodik, ami be tud segíteni hidegebb napokon a fűtésbe is. így az év minden szakaszában kellemes hőmérsékletet biztosít.

A lakás kiváló elhelyezkedéssel bír, közel a belvároshoz és a fontosabb közlekedési csomópontokhoz, ugyanakkor csendes környéken található.
2 havi kaució szükséges. A lakásban dohányozni tilos - az udvaron természetesen van rá lehetőség. Azonnal birtokba vehető. Kizárólag hosszú távra kiadó.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás