+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Oroszlán utca
Alapterület
93 m2
Irányár
550 € / hó
Hirdetés azonosító
292386

Királyi albérlet az Oroszlán utcában

Leírás

A lakás kialakítását, hangulatát illetően akár Párizsban vagy Barcelonában is lehetnék. A hatalmas ablakoknak köszönhetően a fény eljut az ablaktól egészen a bejáratig. Ez, a mindenütt jelen lévő fény is biztosítja a harmonikus és pihentető atmoszféráját az albérletnek. Ha a mindent beragyogó fények mellett még igazán nagy terekre is vágysz, mert csak úgy szárnyal a fantáziád a homeoffice-ban eltöltött időben, akkor szerintem, ez a te lakásod.
Három külön bejárattal rendelkező szoba található ebben a terjedelmes albérletben. Az első közvetlenül a bejárat mellett, így ha a lakótársak otthon vannak, akkor is teljesen el tudsz vonulni.
A másik (szintén külön bejárattal rendelkező) kettő szoba az étkezőből nyílik. Mindkettő parkettás, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, dupla ágy, tanulósarok és számtalan rakodófelülettel kialakított szobák. Ha pedig az időjárásjelentésben nem bíznál és inkább magadra hagyatkozol, akkor a két kis kedves teraszra (szobánként 1-1) kilépve vidáman tudod fürkészni az eget, hogy vajon aznapra kell-e esernyő vagy maradjon a napszemüveg.
A konyha, nos, a konyha igazodik a lakás méretéhez. Nagy. Részletekbe bocsátkozva pedig megtalálható benne minden: beépített konyhaszekrény, mosogatógép, hatalmas hűtő és mindemellett teljesen felszerelt. És ha a pakolásra az itt található szekrények nem lennének elegendők, akkor erre nyújt remek lehetőséget a kamra.
A fürdőben sarokkád lett elhelyezve, a WC pedig külön helyiségben lett kialakítva.
Az albérlet könnyen megközelíthető gyalog és tömegközlekedéssel is; mivel a város központjában van, így a troli-, busz, - és villamosmegálló egyformán pár perces sétára található, ahogy éttermek, kávézók, egyetemi épületek is gyalogos távolságra.
De legyünk igazságosak; mert ami igazán hiányzik a lakásból, az az, hogy nincs az aljában egy croissant árus, azonban kárpótlásként reggeltől estig a „Rudi és Fickó” vidám személyzete vár.

Parkolni az utcán lehetséges.
Beköltözéshez 2 havi kaució szükséges.
Minimum bérleti időszak 1 év (12 hónap).
Kisállat tartása és a dohányzás nem megengedett.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok