+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
Béke utca
Alapterület
53 m2
Irányár
1.600 € / hó
Hirdetés azonosító
291903

Sun Terrace Mini Penthouse Bestern szálláshely

Leírás

Teljes apartman ára: 28.000 Ft / éjszakától időszaktól függően. Kérje egyedi ajánlatunkat akár teljes hónapra vonatkozólag.

Légy vendégünk ebben a belváros közelében található, új liftes társasház 3. emeletén elhelyezkedő, hatalmas erkélyes apartmanunkban.
Elkötelezett csapatunk alig várja, hogy kényelembe helyezd Magad klimatizált szállásunkon, reggel a teraszon reggelizz és kávézz vagy este koccints egy pohár borral. A hálószobában kényelmes franciaágy vár, a konyha teljesen felszerelt, beépített sütő, mikrohullámú sütő és mosogatógép is szolgálja az itt megszállók kényelmét.
A hálószoba és a nappali klimatizált, a nagyméretű ablakoknak köszönhetően világos belső terekkel, igényes bútorozással rendelkezik. . Ezen kívül a nappaliban 1 db LCD TV került elhelyezésre, az internetelérés ingyenesen biztosított. Az apartman éke a grandiózus méretű terasz, amely a belső udvarra néz és remek helyszínéül szolgál a reggeli kávé vagy este egy pohár bor elfogyasztásának.
A hálószobában kényelmes franciaágy található. A tusolóval ellátott fürdőszobában van a wc és a mosógép is. Vendégeinknek tea válogatással is kedveskedünk.
Az apartman kulcs széffel ellátott, így a megérkezés nincs időhöz kötve. Elkötelezett Csapatunk alig vár!

Nézz szét az apartmanban: https://webseta.hu/r2134389

EG21003936

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

ArtHome Szálláshely

ArtHome Szálláshely

Szálláshelyeinkkel kapcsolatos ügyintézés - SZEGEDI IRODA

+36-70-000 2092

stay@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok