+36 (70) 330 7577

Szeged Eladó Lakás
Csak nálunk!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
46 m2
Irányár
29.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
324520

Felújításra előkészített belső udvarra néző polgári lakás eladó nívós belvárosi háztömbben

Leírás

Ritka lehetőség a szegedi Belváros egyik legszebb állapotú lépcsőházában. Eladásra kínálok egy felújításra előkészített, 46 m²-es, első emeleti lakást. A Széchenyi tér és a Tisza közötti, kiváló lokációval rendelkező ingatlan ideális választás lehet befektetőknek, hiszen alkalmas Airbnb-nek (szálláshelynek) és hosszútávú albérletnek, irodának, vagy akár saját otthon kialakítására is. Gyalogosan, jól kiépített kerékpárutakon, tömegközlekedéssel egyszerűen és gyorsan eljuthatunk Szeged nevezetességeihez, szabadtéri és/vagy kulturális rendezvényeihez illetve sport eseményeihez.
420 cm magas beltere kreatívan használható, ha további hasznos területre van szükség. Jelenlegi elosztása könnyedén változtatható, vékony közfalai bonhatóak vagy áthelyezhetőek. Jól használható és élhető lakás varázsolható belőle. Most egy nagy méretű (közel 20 m2), parkettával borított szobája, egy étkezője van, a belőle nyíló főzőfülkével, illetve egy olyan fürdőszobája, ahol bőven elfér akár egy kád is a WC, és a mosdó mellett. Ezeken kívül egy ablakkal ellátott kamra is megtalálható, és a közlekedőben kialakítható egy mini gardrób.

Az ingatlan egy nívós, igényes lakóközösséggel rendelkező háztömbben található, így garantált a nyugodt és elegáns, jól karbantartott környezet. Ehhez illő felújítást érdemel ez a belső udvarra néző lakás is.
A lakásban a bontási munkálatok nagy részt megtörténtek, felújításra előkészített a terep:
- a hidegburkolatokat felszedték, aljazatbetonig bontották,
- a konyha, és a fürdőszoba régi elemeit, szanitereit már eltávolították.
Lehetséges átalakítási tervekkel kapcsolatban keressen bizalommal.

A lakást jelenleg gázkonvektorokkal lehet fűteni. Vastag téglafalai miatt hatékonyan tartja a hűvöset nyáron és a meleget télen, így akár modernebb hőszivattyús, vagy klímás hűtő-fűtő rendszert is ki lehet építeni, mindig alacsony rezsire lehet számítani.

A lakás igény szerint rugalmasan megtekinthető, előre egyeztetett időpontban. Azonnal birtokba vehető.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás