+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Móraváros
Alapterület
38 m2
Irányár
45.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
320163

Minőségi kis lakások az egyetemi városrész közelében most épülő társasházban LEKÖTHETŐK!

Leírás

Új építésű, kis méretű, befektetésre, albérleteztetésre kiváló lakások leköthetőek az egyetemi városrész közvetlen közelében. Remek minőségű lakások a Belváros határán egy most épülő társasházban. 33 m2 hasznos alapterületű, nappali + 1 hálós, 8,5 m2 terasszal kibővített lakások készülnek földszintre és az első emeletre. Szintenként 4 lakóegység épül.

Földszinti és első emeleti elhelyezkedése és a könnyen kezelhető méretei miatt remek opció lehet minden korosztály számára. Saját lábra álló fiatal diák, összeköltöző pár, vagy akár idősebb tulajdonos számára is praktikus választás. Értékőrző befektetés! EGYÉNI HELYRAJZI SZÁMMAL RENDELKEZŐ LAKÁSOK, nem osztatlan közös tulajdon!
A nappalija modern, nyitott, a konyhával és az étkezővel egy légtérben alakították ki. Nagy méretű üvegportáljának köszönhetően mindig világos és nagyon hangulatos minden évszakban. Mind a nappaliból, mind pedig a hálószobából közvetlenül az erkélyre léphetünk.
A központi, egybenyitott élettér mellé egy privát, kuckós, modern hálószoba került kialakításra. A fürdőszoba szaniterrel szerelve készül el, a konyha beépítése az új tulajdonos feladata lesz. Tér-tervezéssel, és bútorok kivitelezésével a beköltözésig tudjuk támogatni igény esetén.
Építészet:
- SILKA 25 N+F falazati rendszer 20 cm vastag külső grafit hőszigetelő rendszerrel
- hangszigetelt szintközi monolit födém
- válaszfalak: 25 cm SILKA hanggátló falazat
- Felületképzések: vakolatok, kétrétegű glettelés, festés fehér szín kivitelben
- Homlokzati nyílászárók: REHAU SYNEGO "A" kategóriás profilrendszer, 3 rétegű üveg (hőszigetelt és zajcsillapító), beépített redőnydobozokkal, elektromos előkészítéssel kábelezve, lefutók és szúnyoghálók nélkül.
- Bejárati ajtó 5 pontos biztonsági zárral, aluküszöbbel
- Burkolatok: A hidegburkolatok választása személyes egyeztetéssel történik 6.500,- Ft+áfa/m2 (nettó) összegig. Csempeburkolat fürdőben 2,1 m magasságig készül, csempe fajtájától függően.
- Szaniterek: fürdőszobánként 250.000,- Ft+áfa értékben (wc, mosdó, kád,) csaptelepek 25.000,- Ft+áfa/db.
- Villanyszerelés: szerelvényezve kerül átadásra: kapcsolókkal, konnektorokkal, lámpatestek nélkül

Kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra a lakások. Minden lakás egyedi levegő-víz hőszivattyús fűtéssel (padlófűtés) és kiépített fan coil rendszerrel kerül átadásra egy központi termosztáttal és szobánkén helyi hőszabályzásra alkalmas termosztáttal. Minden lakás egyedi vízmérőt kap. A szellőzés lakásonkénti központi elszívó ventilátorral történik. A lakásban mennyezethűtés kerül kialakításra, kivéve a tetőtérbe, ahol fan-coil rendszer kerül kialakításra. A kivitelező elkészíti a teljes vezetékelést, fehér színre festi a falakat, megegyezés szerint burkol minden felületet, beépíti a szanitereket, a kapcsolókat, dugaljakat, és minden nyílászárót. A konyhabútor nem része az ajánlatnak, de tervek és/vagy saját beszerzés után a kivitelezéshez is szívesen rendelkezésre bocsátja a szakembereit. Csak kulcsrakész állapotban adja át a kivitelező, minőség-megőrzési okokból, illetve a szigorú időterv betartása érdekében.

Az udvarban elektromos autók és rollerek töltésére előkészített autóbeálló vagy elektromos kapuval ellátott garázs még vásárolható. Árakkal és elérhetőséggel kapcsolatban keressen bizalommal. Az ingatlanok már leköthetőek minimum 30% (illetve a készültségi foknak megfelelő) önrész befizetésével.

Minden lakásban széles ajtók biztosítják az akadálymentes közlekedést, akár kerekesszékkel is. A földszinti lakások egyedi lehetőséget biztosítanak mozgásukban korlátozottat számára! A környék zöld, kertvárosias. A hatalmas teleknek köszönhetően nyugodt, gondozott, sok zöldfelülettel ellátott zárt udvar lesz az ide költözők jutalma.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok