+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
85 m2
Irányár
65.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290144

Tágas terek, nagypolgári életérzés a Belvárosban

Leírás

Szeged központjában, az Arany János utcában vált eladóvá az alább felújított, nagypolgári tégla lakás.

A tágas terekkel rendelkező otthon a második emeleten található, kényelmes elosztású, műszakilag tökéletes állapotban van. Mérete 85,54 nm, a tulajdonosok amellett, hogy megtartották a nagypolgári jegyeket, a mai kornak megfelelően újították fel.

A lakásba lépve kényelmes folyosó fogad, onnan nyílik a belső, csendes udvarra néző kis szoba, vele szemben egy praktikus tároló/ mosókonyha. A fürdőszoba kádas, modern csempével burkolt, itt kapott helyet a cirkó kazán is. A WC külön helyiségben van.

Az utca fáira néznek a világos és hatalmas amerikai konyhás nappali ablakai. A konyhát és a nappalit egy kis sziget választja el egymástól. A hálószobát két irányból is megközelíthetjük, a nappaliból és az előszobából. Méretének köszönhetően egy nagy gardrób lett leválasztva benne.

A fűtés cirkó rendszerű, a hőleadás radiátorokon keresztül biztosított. A szobák laminált parkettával burkoltak, a lakás többi helyisége hidegburolatot kapott. Az ablakok redőnyözöttek.

Az ingatlan tökéletes családi fészeknek, fiatalok első otthonának, illetve elhelyezkedésének és elosztásának köszönhetően irodának is ideális.

A kedvelt utcától egy saroknyira található a Széchenyi tér, kisbolt, gyógyszertár és számos étterem.

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok