+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Oroszlán utca
Alapterület
127 m2
Irányár
89.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
296826

Panorámás, nagypolgári lakás, liftes házban

Leírás

Szeged Belvárosában, az Oroszlán utcában található az alábbi, harmadik emeleti, 127 nm- es nagypolgári lakás. Az épület liftes, Szeged egyik legkedveltebb háza..

2008- ban felújításra került a teljes villanyhálózat, kicserélték a vízvezetékeket és korszerűsítették a fűtést.

Szoba méretű előszobába lépünk be, ahonnan elindulhatunk a konyha vagy az egyik hálószoba irányába. A lakás körbejárható és elosztásának köszönhetően akár 2 lakóegység is kialakítható.

A két, hatalmas hálószoba a Nádor utcára néz. A nappali középen helyezkedik el és szép panoráma nyílik a városra, ha kilépünk az erkélyre.

A konyha a belső udvarra néz, kényelmes mosókonyha tartozik hozzá és egy tágas kamra is rendelkezésre áll. A fürdőszoba tusolós, a bidé mellett egy WC kapott helyet és egy külön mosdó van az előszobában.

Magas belmagasság, szép beltéri ajtók, tágas terek adják nagypolgári jellegét. A szobákban jó állapotú parketta, a közös helyiségekben hidegburkolat van. A lakás klimatizált, fűtése radiátoros, kombi kazánnal.

Mivel a belváros abszolút központjában található, minden karnyújtásnyira van. Ajánlom befektetésnek, hiszen hosszú távon állandó magas bevételt biztosít. Tökéletes otthona azoknak, akik szeretik a pezsgést.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok