+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Makkosháza, József Attila sugárút
Alapterület
75 m2
Irányár
33.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
293986

Napfényes, panorámás panel eladó, rengeteg lehetőséggel

Leírás

Szegeden, a József Attila sgt- on, tízemeletes ház, hatodik emeletén eladó az alábbi, 75 nm- es, felújítandó panel lakás.
Ritkaság a piacon, jelenleg 3 nagy, külön bejáratú szobája van, de könnyen 4 szobássá alakítható. A bejárattal szemben található a nappali, ahonnan az erkélyre lépünk ki. Csodálatos panoráma nyílik Fodorkertre és Makkosházára valamint nagy előny, hogy a szomszéd nem lát be.

A konyhához kamra tartozik, a tágas étkezőt jelenleg egy fal választja el, ami könnyen megnyitható. A fürdőszoba kádas, a WC külön helyiségben található.

A ház nem vett részt panelprogramban, azonban a panel építkezések utolsó ütemében épült, amikor a technológia már fejlettebb volt, az ablakok műanyagok. Fűtése távhő, kiszámítható, havi költsége 13 000 Ft. A lakás klimatizált. A ház természetesen liftes, rendezett, összetartó lakóközösséggel.

Lehetőség van egy külön helyrajzi számon nyilvántartott, 17 nm- es garázs megvásárlására, mely a lakástól kb. 150 m- re van. Ár: 9,2M Ft.

Kitűnő lehetőség befektetésre vagy nagyobb családi otthonnak. Pár lépésre található benzinkút, Lidl, Aldi, Burger King, iskolák, gyógyszertár.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok