+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Lakás

Alapterület
36 m2
Irányár
36.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
320593

2-in-1: Belvárosi dupla mini lakás, egyben vagy külön eladó Vásárhelyen. Befektetők figyelmébe ajánlom

Leírás

Eladó Hódmezővásárhely belvárosi részén, Török Csongor tervei alapján készült új építésű, háromszintes, tízlakásos társasház 2 kis méretű, nappali + 1 hálószobás lakása. Együtt vagy külön-külön is megvásárolhatóak. A 2 teljesen kulcsrakész, beépített bútorokkal szerelt, amerikai konyhás, nyitott elrendezésű, egy kényelmes hálószobával kialakított, zuhanyzós fürdőszobával ellátott lakások egyikéhez még egy 8,5 M2-es erkély is tartozik. Használatbavételi engedéllyel rendelkezik.

Az utcafronti épület zárószintjén, második emeletén találhatóak a lakás. A lépcsőházból egy közös, zárható előtérbe lépünk, innen nyílik a 2 teljesen leválasztott lakóegység. Mindkettőt önálló mérőkkel látták el, egymástól függetlenül működtethetőek a lakások. Az elmúlt 1 év tapasztalata alapján kb 20.000 Ft a maximális rezsi, ami tartalmazza az elhasznált víz, és áram, valamint a hőszivattyús hűtés és fűtés díját (ami a H tarifás órának köszönhetően alacsonyan tartható). Még a nyári kánikulában sem fogja megdobni a klíma használat a villanyszámlát!
Osztatlan közös tulajdonként használati megosztással rendelkeznek az ingatlanok. Használatbavételi engedéllyel és külön "per számú" helyrajzi számmal rendelkeznek. A társasházzá alapítás már megtörtént.

A lakások mindegyikében jelenleg hosszú távon bérlő lakik, akik szívesen maradnának tovább. Ez előnyös lehet annak, aki befektetésként mielőbb szeretné élvezni a bérbeadás anyagi előnyeit. Mindkét lakrészben a minőségi, beépített gépekkel és elszívóval felszerelt konyhabútor, komplett fürdőszoba, lámpatestek, kapcsolók, szaniterek, minden burkolat, belső nyílászárók az ajánlat részét képezik.

Kiváló A+ (túlteljesítő) energetikai besorolása jelzi, hogy minőségi alapanyagokból épült, 15 cm külső szigetelést kapott, kiváló hőszigetelő nyílászárókat építette be, így a fenntartási költségek alacsonyan tarthatóak hosszú távon is. A fűtést a padlón keresztül, és a melegvizet hálózatról házközponti hőszivattyú adja, ami egyben gondoskodik a hűtésről is fan-coil szellőzőrendszeren keresztül. Fontos extra, hogy még a lépcsőház, illetve a közfalak is plusz hangszigetelést kaptak.

A lakásokhoz zárt udvari beálló vásárolható, aminek ára 2,5M Ft. Automata kapun keresztül juthatunk a társasház udvarára közvetlenül az utcáról. Kerékpár vagy babakocsi tárolására közös helyiséget alakítottak ki.
Központi elhelyezkedése miatt könnyű a közlekedés akár a városban, akár vidékre. Szegedre autóval a városi forgalom elkerülésével akár 20 perc alatt eljuthatunk. A tram-trainre vagy buszjáratokra is felszállhatunk a közelben. Kiépített kerékpárúton juthatunk el szinte a város bármely pontjára - de még Mártélyra is.

Jogi és hitel ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekben is van gyakorlatunk.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok