+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Hódmezővásárhely - Eladó Lakás

Alapterület
76 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
317895

Berendezett, gépesített, fullos lakás, mélygarázs beállóval a Belvárosban

Leírás

Álomszép, lakberendezési magazinba illő lakás eladó Hódmezővásárhely szívében, a Belváros nyugalmas, forgalommentes utcájában. A képek NEM látványtervek, valóban így néz ki! Mivel minden ide illik, tudatos tervezés eredménye az elrendezés, a berendezés, és a funkció egyaránt, így a jelenlegi állapotában, a bútorokkal együtt vásárolható meg. Ritka az a lakás, ahova valóban csak a fogkefét kell hozni beköltözéskor. Nos, ez ilyen.

Beszédesek a képek, de fontos több információt is tudni a lakásról:
- a társasházban 11 lakás, és iroda található
- ez a lakás a 3 szintes épület 2. emeletén van, ahova lépcsősoron keresztül juthatunk fel
- az épület zárt mélygarázzsal rendelkezik, itt megvásárolható a lakáshoz egy kényelmes méretű parkolóhely (az ár tartalmazza)
- a lakás az elmúlt években teljes körű műszaki, és nyilvánvaló esztétikai felújításon és belsőépítészeti ráncfelvarráson esett át, itt minden új és modern
- fűtése egyedi, gáz cirkó kazánról megoldott, radiátoros hőleadókkal
- egy nagy teljesítményű hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma segít még a hőmérséklet szabályzásában

A lépcsőházból az előszobába érkezünk, ami a tágas és igazán modern étkezős konyhába vezet tovább. A konyhabútor méretre gyártott, formatervezett és minden hasznos és fontos háztartási géppel felszerelt. Kiváló minőségű háztartási gépeket választottak a tulajdonosok: pultba rejtett elszívó, kétajtós kombinált hűtő, beépített mikrosütő, mosogatógép, elektromos főzőlap és sütő is jár hozzá. A praktikum minden részletben megjelenik. Hasznos extra tárolókat hoztak létre a kihasználatlan zugokban, sarkokba, a konyhasziget nem csak hatalmas munkafelületet biztosít, de 2 bárszékkel kiegészítve a jó beszélgetések helyszínévé válik, a világítás jól átgondolt, és sokféleképpen állítható alkalomhoz és napszakhoz igazodva. Egy vagány dolgozósaroknak is maradt hely.
A nyitott elrendezést növelték azzal, hogy a nappali és az étkezős konyha között megszüntették az ajtót. A tereket nem csak ezzel kötötték össze, hiszen figyeltek arra, hogy a magas minőségű padlóburkolat az egész lakásban egységes legyen, küszöbök nélkül. Így a robotporszívónak is könnyű dolga van.
A nappali a teljes kikapcsolódást szolgálja, kényelmes, tágas, látványos, nagyképernyős TV-vel felturbózott. Minden amire egy modern, fiatal párnak szüksége és igénye lehet, megtalálható itt. Vendégek fogadására is kiváló a tér.
A közös helyeken kívül 2 szobát találunk a lakásban, ami egymástól távol helyezkednek el, biztosítva ezzel a privát szférát. Az egyik szoba jelenleg egy "álom" gardrób, ami könnyedén újra hálószobává, gyerekszobává, vagy vendégszobává alakítható szükség esetén.
A fürdőszoba is illő része a luxusos lakásnak. Önálló kád és üvegfalú zuhanyzó közül is választhatunk. A helyiség rengeteg természetes fényt kap. Itt is fontosnak tartották a tárolók kialakítását, így soha nem jelent majd gondot a takarítóeszközök, bőröndök, téli-nyári cipőkészlet diszkrét elrejtése.

Egy modern, ízléses, minőségi felújításon átesett lakás várja most új, igényes tulajdonosát. Szegedre dolgozni vagy tanulni járó fiatalok figyelmébe ajánlom elsősorban, akiknek fontos lehet, hogy az autójukat fedett mélygarázsban biztonságban tudják, de a mindennapi ingázáshoz a közelben megálló tram-train is szimpatikus közlekedési forma lehet számukra. A garázsbeálló megvásárlása opcionális.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő, kiemelt TÜRKIZ tanácsadó, Szeged és Hódmezővásárhely

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok