+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian

Algyő - Eladó Ipari

Alapterület
1.400 m2
Irányár
190.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290904

Asztalos üzem eladó, Szegedhez közeli településen

Leírás

Szegedhez közeli településen, a vezetőség nyugdíjba vonulása miatt eladó ez a jól működő, fennállása óta mindig pozitív mérlegű és profitáló, bútoripari ingatlan és vele együtt, a teljes gép és autó-park, raktárkészlet. A cég kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik, a dolgozók szívesen folytatnák itt a munkájukat.

Az ingatlan a település központi, de mégis nyugodt részén helyezkedik el, 1400 m-es üzemhelyiséggel, 4400 m2-es telken.

Az épületkomplexum az 1990-es években épült, több részből áll, melyek a következők: irodahelyiségek, összeszerelő műhely, gépműhely, alapanyag raktár. A raktár és a műhely egy része könnyűszerkezetes, míg a többi épületrész téglaépítésű.

A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, hőlégbefúvással és radiátorokkal.

Az üzemhez tartozó felszereltség részét képezik a következő elemek: 3 db állványos fúrógép, tiplibelövő gép, sorozatfúró, függőleges lapszabász gép, vízszintes lapszabász gép, nyomógerendás táblafelosztó szabászgép, élzárógép visszafordítóval, CNC anyagmegmunkáló központ, dugattyús kompresszor, csavarkompresszor, 1 db 4 tonnás, elektromos villás targonca, 2 db teherautó.

Az ingatlan, bútoripari gyártásra berendezve, teljes körű felszereltségével, know- how- val, 320.000.000 forintért eladó.

Csak maga vállalkozás is eladó, ez esetben az épületkomplexum bérelhető.

Külön, csak az épületkomplexum is eladó, melynek az ára 190.000.000 forint.

Elhelyezkedés szempontjából minden igényt kielégít, infrastruktúrája jó, udvara tágas. A tömegközlekedés 3 perces sétára, orvosi rendelő, gyógyszertár, étkezde, községház, 5-10 percre vannak.

Véleményem szerint ez egy kiváló lehetőség továbbvinni a már bejáratott vállalkozást vagy egy teljesen úgy profilú céget létrehozni a telepen.

Telefonon vagy személyesen szívesen adok bővebb tájékoztatást.

Kapcsolati adatok

Bolt Noel

Bolt Noel

Irodavezető, ingatlanszakértő - HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-70-701 6728

b.noel@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok