Hívjon minket!

+36703307577

Irodánk:

Szeged, Horváth M. u. 8.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

Eladó ingatlant keresel?

Otthonkeresés – Ingatlancélú befektetések

Hozzáértésünket és tapasztalatunkat állítjuk munkába, hogy segíthessünk Neked a keresésben – legyen szó befektetési célról vagy otthonod megtalálásáról.

Ha új otthonod keresed, nyugodtan Ránk bízhatod magad

Egy személyes találkozás alkalmával felmérjük a lehetőségeid, majd felkutatjuk az igényednek megfelelő lakást vagy házat és segítünk kiválasztani a megfelelő ingatlant.

Végigkísérjük a folyamatot, így a nézelődés/választás közben hasznos tanácsokat adhatunk Neked, és sikeresen zárjuk a vásárlásod.

A jogi buktatókkal és esetleges nehézségekkel sem kell törődnöd, mi segítünk a szerződés előkészítésében és az ügyvédi procedúra lebonyolításában is, partner ügyvédi irodánk kedvezményes áron áll rendelkezésedre.

Részt veszünk az otthonod kialakításában vagy felújításában is, rendelkezésedre állunk a beköltözésig.

Számunkra az a fontos, hogy valóban olyan otthont találj segítségünkkel, ahol Te és családod jól érzi magát és nem mellékesen anyagilag is jó befektetés legyen az új ingatlan.

Hosszútávra tervezünk – célunk, hogy elégedett legyél szolgáltatásunkkal, máskor is hozzánk fordulj és ajánlásoddal új, elégedett ügyfelekhez jussunk el.

Cégünk egyik fő profilja az ingatlancélú befektetések koordinációja, teljeskörű ügyintézése.

Amikor befektetési céllal vásárolunk más szempontok figyelembevételével hozzuk meg a döntést, mint amikor otthonunkat keressük. Habár itt is fontosak bizonyos személyes igények, de mégis a megtérülés, kiadhatóság, és nem utolsósorban a likviditás azok a fogalmak, amikre hangsúlyt fektetünk.

Mi tökéletesen tisztában vagyunk ezen szempontokkal és nemcsak az ingatlan kiválasztásában veszünk részt, de a befektetés egész életútja alatt segítségedre leszünk.

Megtaláljuk, kialakítjuk és kezeljük a befektetési célnak megfelelő ingatlant.

Befektetési csomagokat ajánlunk, kiszámítható megtérüléssel és teljeskörű szolgáltatás-csomaggal.

Vállaljuk az ingatlanok kiadását (hosszú-, és rövidtávon), valamint azok menedzselését, kezelését is.

További részletekért kattints a bérleménykezelés menüpontra.

Reméljük, hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között tudhatunk!