+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Kiadó Iroda

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
100 m2
Irányár
230.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
297982

Felújított, belvárosi iroda kiadó portaszolgálatos irodaházban

Leírás

Hosszú távra bérelhető ez a belváros könnyen megközelíthető részén, a Szécsényi tér közelében található iroda. A fényes, 100 m2-es, teljes körű felújításon átesett ingatlan egy liftes, portaszolgálatot üzemeltető irodaház 3. emeletén található.
A folyosóról belépve egy tágas fogadó helyiségbe lépünk, ami kiválóan alkalmas vendégvárónak is. Az iroda központi helyisége egy közel 50 m2 egybenyitott szoba, amiből igény szerint további dolgozószobák választhatóak le. Ezen kívül 2 kisebb, tárgyalóként vagy rendelőként is hasznosítható helyiséget is kialakítottak felújítás során. Nagyon ötletes megoldással hoztak létre még egy multifunkciós helyiséget, ami teakonyhaként, étkezőként, tárgyalóként is használható. A beépített, ízlésesen megtervezett konyhában elfér egy kombinált hűtő, mosogatógép, egy mosogató, és helyet kaphat egy kávé-teafőző sarok. Bőven van hely konyhai eszközök és ügyfél fogadáshoz hasznos kellékek számára. A terület egy könnyed mozdulattal ajtók mögé rejthető.
Az irodát 2 klíma segíti kellemes hőmérsékleten tartani. A meleget házközponti fűtés biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A közös költség és a havi kiadások nagyon jól tervezhetőek, hiszen a havi átalánydíj részét képezi a takarításon, szemétszállításon, a portaszolgálaton, közös mosdók valamint a lift és közös területek használatán és karbantartásán kívül a fűtés, illetve a vízdíj is.
Az iroda tulajdonjoga is eladó, tehermentesen, azonnali birtokbavétellel. Bérlés esetén minimum 1 éves szerződés megkötése és 2 havi kaució megfizetése szükséges. Mindkét esetben üresen, berendezés nélkül kerül átadásra az iroda. Az épület fizető övezetben található, dedikált parkoló vagy beálló nem tartozik az ingatlanhoz.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok