+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
60 m2
Irányár
43.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300824

Egyetemekhez közeli, befektetésnek is kiváló tágas lakás

Leírás

Szeged egyetemi környékén elhelyezkedő, tégla építésű lakás várja leendő tulajdonosát. Az ingatlan az első emeleten található, és 2,5 szobával rendelkezik, valamennyi külön bejáratú. A fürdőszobában kád található, a WC külön helyiségben van. Az épület belső szigeteléssel van ellátva, ami nem csak a hőmérséklet szabályozásában nyújt segítséget, de a zajszigetelést is növeli. Az ingatlan kiválóan alkalmas befektetésre, hiszen könnyen kiadható, ugyanakkor ideális saját részre is.

Az étkezős konyha lehetőséget ad az otthoni étkezések kényelmes lebonyolítására. Tágas kamra is tartozik hozzá, illetve számos beépített szekrény biztosít helyet a kényelmes pakoláshoz. Az ingatlanban a villanyvezetékek 90%-ban kicseréltek, a házttartási gépek kifogástalanul használhatóak,a hálózat bírja a terhelést. A két nagyobb szobába légkondicionálót szereltek be. A festésnél mélyglettelés történt. A vizes rendszer 100%-ban felújított. Új a fürdőszoba ,WC és az előtérben burkolat csere történt. Az Ariston vízmelegítő 2 éve lett cserélve, emelve ezzel a komfortérzetet. A fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva, ami tovább növeli a lakás komfortját és praktikusságát. A szigetelés javítása okán a plafonra 20cm üveggyapot került hőszigetelésként.
Az ingatlan friss festést követően költözésre készen áll.

A kiváló közlekedés és a csendes utca egyaránt hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez. Az elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthetőek az egyetemi épületek, a TIK és a városközpont is, míg a nyugodt környék biztosítja a pihenést és nyugalmat.

Ez az ingatlan egy olyan lehetőséget rejt magában, amely megfelel mind befektetési, mind saját otthon céljaira. Az újításoknak és a modern komfortelemeknek köszönhetően ideális választás mindazoknak, akik egy élhető és kényelmes lakást keresnek a város nyüzsgésének és a szolgáltatások közelségében.

Kapcsolati adatok

Sztruhár Zsanett

Sztruhár Zsanett

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-30-780 4896

sz.zsanett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok