+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros
Alapterület
78 m2
Irányár
58.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
300816

Felújított, 1 emeleti lakás a belváros szerelmeseinek

Leírás

A Széchenyi tér közvetlen közelében eladó egy első emeleti, 79 m2-es, két szobás lakás.

Az épület 25 lakásos, az 1900-as évek elején épült. Két utcafronti bejárata van, lifttel is rendelkezik.

A lakásba belépve egy keskeny folyosóról közelíthetőek meg a helyiségek. Rögtön szemben található a konyha, beépített sütővel, gáztűzhellyel. Ablakai a függőfolyosóra néznek. Innen nyílik egy kis alapterületű kamra, ami jelenleg nincs lezárva.

A wc külön helyiségben található. A fürdőszoba hidromasszázs zuhanykabinnal felszerelt, itt található a mosógép is, valamint egy Ariston márkájú elektromos vízmelegítő is.

A folyosó végéből közelíthetőek meg a szobák, amelyek jelenleg egymásból nyílnak. A hálószobában gipszkartonfallal leválasztva egy gardrób került kialakításra. A fal megszüntetésével a szobák külön -külön is megközelíthetővé tehetőek, így akár befektetésnek is ideális választás lehet. Amennyiben ilyen igény merülne fel a tulajdonos vállalja az ezzel járó munkálatok kivitelezését.
Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, amely folyamatosan karbantartott.

Az ablakok kitűnő állapotban vannak, jól hangszigetelt üvegekkel, elektromos redőnyökkel ellátottak. A felújítás során a villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Az ingatlanban 2 db hűtő-fűtő klíma található (hálószoba, konyha).

A szobák a hatalmas ablakoknak köszönhetően rendkívül világosak, igény szerint a nagy belmagasságból adódóan galériázhatóak is.

Riasztórendszerrel és kamerával felszerelt. Parkolás közterületen, fizetős övezetben lehetséges.

Szeged központi helyén található, így a Kárász utca, bankok, élelmiszerüzletek, gyógyszertár, drogériák, éttermek pillanatok alatt elérhetőek. Tömegközlekedés szempontjából is tökéletes, az Anna-kút 2 perc sétatávolságon belül van.

Kapcsolati adatok

Bajer Kitti

Bajer Kitti

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-423 3200

b.kitti@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok