+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Rókus
Alapterület
64 m2
Irányár
58.880.000 Ft
Hirdetés azonosító
293096

Eladó 4. emeleti, tetőtéri lakás, most épülő társasházban Szegeden, a belváros közvetlen közelében.

Leírás

Eladó most épülő társasházi lakások Szegeden, a belváros közvetlen közelében. Porotherm 30-as téglából, 15 cm-es hőszigeteléssel.

Az ötszintes, 14 lakásból álló társasházban lift is kialakításra kerül, így idősek, mozgáskorlátozottak is könnyen közlekedhetnek. A lift és a közös hálózat külön napelemes rendszerről fog működni.

Az épületben a legkisebb alapterületű lakás nettó 30 m2-es (erkély felével számolva), a legnagyobb 99,5 m2-es lakás nappali+ 3 szobás kialakítással. Minden szoba 1 db termosztátot kap a vezérlésre. A földszinten lévő és tetőtéri lakások kivételével minden ingatlanhoz külön erkély vagy loggia tartozik.

Ez a tetőtéri lakás netto 64,68 m2( br. 79,23 m2) alapterületű. A lépcsőházból közelíthető meg. 2 különnyíló, nagyméretű szobával, amerikai konyhás nappalival rendelkezik. A közel 17 m2-es méretű szobához külön gardróbszoba is kialakítható.

A fürdőszobában padlófűtés és elektromos fűtésű törölközőszárítós csőradiátor található. A lakásban padlófűtés és födémbe integrált mennyezethűtés lesz.

A falak és a mennyezet fehérre festve kerül átadásra. 3 rétegű műanyag nyílászárók. A friss levegő utánpótlását nyílászáróba épített higroszabályzású szellőzőrendszer biztosítja.

Az épület számára egy tartalék gázellátó rendszer épül ki BOSCH központi kazánnal.
Tervezett kulcsrakész átadás: 2024 év vége

Részletes műszaki tartalomért keressen elérhetőségeimen!

Kapcsolati adatok

Bajer Kitti

Bajer Kitti

Ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-423 3200

b.kitti@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok